Joint promotions met simply colors

Wilt u de verkopen van uw product(en) stimuleren door het aanbieden van een gepersonaliseerd artikel met een naam van uw klant? Ziet u een match met simply colors? Laten we onze krachten bundelen en een samenwerking aangaan. Met o.a. DryNites (Kimberly Clark), ING, Bruna, Phillips Avent, ABN Amro, Nutricia, Canex, Beemsterkaas en Fred & Ed hebben wij al eerder succesvolle acties opgezet.

Hoe werkt het?

Er zijn diverse mogelijkheden om een product aan te bieden. Dit kan met korting, door te sparen of gratis bij aankoop van 1 of meer producten. Op basis van uw wens doen wij een voorstel van producten dat binnen het budget en spaarmethode valt.

Communicatie

U doet de communicatie van de actie en wij doen de rest. Wij zorgen voor de inkoop van de producten, uitgifte kortingscodes, maken van (mobiele) actiesites en natuurlijk voor de personalisatie en verzending van het product.

Grote aantallen producten personaliseren

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze gepersonaliseerde producten, maar dan als cadeau voor uw eigen klanten of medewerkers. Dat is ook mogelijk!

Voorbeelden:

Drynites joint promotion met gratis rugzakje
Joint promotion met beemster kaas en korting op Mepal
Drynites gratis badlaken
Canex actie met gratis voerbakken met naam van jouw hond
Sintzakken december 2020 joint promotion

Producten

Door onze expertise op het gebied van personalisatie kunnen wij voor elk budget uit een assortiment van meer dan 250 producten kiezen.

Bent u geintereseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op met Alison Balster op 035 603 8218 of mail naar bedrijven@simplycolors.nl

Voordelen

J.A. De Goeij
6-10-2022
"Conform bestelling binnen de tijd geleverd."
starstarstarstarstar
William Stam
6-10-2022
"Leuke koffertje gekocht voor mijn 3jarige dochter Licht qua gewicht maar wel stevig gat zeker paar jaartjes mee"
starstarstarstarstar
G. van der Veen
6-10-2022
"Leuk cadeautje, goede service en snelle bezorging."
starstarstarstarstar