Sporttassen bedrukt met naam

Sporttassen met naam bedrukken

Sporttassen met naam en print

  • Persoonlijk bedrukte sporttassen voor iedereen
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Op zoek naar een originele sporttas, voor jezelf of om cadeau te doen? Denk dan aan een sporttas met naam! Een gepersonaliseerde sporttas steelt de show én raakt niet verloren! Wij hebben sporttassen met naam in klein en groot formaat. Ze zijn te bedrukken met een (sport)afbeelding en eigen tekst.

Een sporttas met je eigen naam erop is super hip! Onze sporttas is er in een medium en grote maat, is waterafstotend en heeft een verstelbare schouderband. De beschikbare kleuren zijn aqua, roze, navy, rood, groen, oranje, legergroen, licht roze en zwart.

Naast deze sporttas die voor alle sporten gebruikt kan worden hebben we nu speciale sporttassen voor tennis, hockey en voetbal. Jouw tennisracket past zeker in onze tennistas. Kies uit de kleuren aqua, roze, navy of rood en laat deze bedrukken met een tekst en/of afbeelding.

De hockeytas is voorzien van een vak waar je hockeystick precies in past. Ook deze tas is beschikbaar in aqua, roze, navy en rood. Ook de voetbaltas kan bedrukt worden met tekst en/of afbeelding en deze tas is er in de kleuren aqua, rood, navy en zwart.

Andere sporttassen zijn een rugzak, gymtasje en katoenen tasje. Ook allemaal te gebruiken als schooltas. De rugzakken en gymtasjes zijn er in 9 kleuren. De gymtas wordt ook wel eens gebruikt als turnzak voor het turnen.

Match je sporttas met onze super leuke persoonlijke sportkleding en sportaccessoires.

Tip: Wil je voor een heel team sporttassen laten bedrukken met logo van je club? Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen en voorkeuren door en wij maken er een uniek, gepersonaliseerd en sportief geheel van voor het hele team!

Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar