Shakebeker met naam bedrukken

Een fijne shakebeker met naam voor shakes en proteïnedranken. Jouw missie om fit te worden of blijven wordt met deze beker vast en zeker een succes. Leuk met een persoonlijke tekst, naam of printje erop en je hebt een leuk cadeautje voor een sportfanaat!

Shakebeker met naam

Voor het klaarmaken van shakes en proteïnedranken is deze shakebeker perfect. Een originelere shakebeker ga je niet vinden, want deze is namelijk te personaliseren met naam en leuke print. De printjes op deze shakebeker zijn hier speciaal voor ontworpen. Denk aan een gewichtje of aan een gezonde limoen, waarboven je je naam kunt laten bedrukken.

Mix jouw drankje in deze shakebeker met naam

Goede voeding en sporten zorgen ervoor dat je je veel beter voelt. Je hebt extra eiwitten nodig als je sport en deze kun je innemen na het sporten. In deze shakebeker kun je gemakkelijk je eiwitshakes mixen. Ook als je gezond af wilt vallen met shakes kun je gebruik maken van deze shakebeker. Kortom, deze shakebeker kun je gebruiken voor allerlei verschillende drankjes. Ook tijdens het sporten is het belangrijk te drinken. Gebruik hiervoor een duurzame Dopper waterfles met naam met de handige Dopper sport cap.

Deze shakebeker is er in de kleuren roze, blauw, rood, lime groen, turquoise, wit, geel en oranje. Veel verschillende kleuren, dus er zit vast een kleurtje bij die jij mooi vindt. Wat super handig is, is dat de beker een aanduiding van de inhoud geeft per 50 ml. Daarnaast heeft het ook een speciale zeef, waardoor je de shake goed kunt mixen. Door de zeef zal het poeder goed gemixt worden met het drinken, waardoor er geen grote klonten in je shake zullen zitten.

Geef de shakebeker cadeau

Je kunt de shakebeker laten bedrukken met een leuk printje en naam. Daarom is het erg leuk deze cadeau te geven. Je kunt de beker cadeau geven aan iemand die fanatiek bezig is met sporten, of die shakes drinkt om af te vallen. Maar je kunt deze natuurlijk ook cadeau geven aan je lieve mama of stoere papa. Speciaal voor de sterksten en stoersten papa’s hebben wij een aantal super leuke printjes ontworpen. Dit is een ontzettend leuk, maar natuurlijk ook een handig cadeautje om te geven. Geef de shakebeker cadeau in een van onze cadeaudozen, die ook kunnen worden bedrukt met naam en leuke print. Een uniek en leuk cadeautje om te geven!

Producteigenschappen

  • Inhoud: 600 ml
  • Met aanduiding van de inhoud per 50 ml
  • Met speciale zeef voor het shaken
  • BPA-vrij en Food Approved