Schoolbeker met naam

  • Schoolbeker met naam 

  • Drinkbeker van het bekende merk Mepal

  • Lekdicht en makkelijk demonteerbaar

  • Altijd een origineel item!


Ontwerp hier je persoonlijke schoolbeker met naam!


De schoolbekers zijn van de serie Campus en zijn er in dezelfde kleuren als de lunchtrommels en waterflessen. De lunchboxen zijn te bedrukken met tekst en/of afbeelding en super leuk te matchen met een coole drinkbeker in dezelfde kleur.


De beker is 300 ml en lekdicht, handig om mee naar school te nemen dus! De fles beschikt over een draaidop en is BPA-vrij. De beschikbare kleuren zijn turquoise, lime groen, roze, rood, blauw en groen. Te bedrukken met een grote keus uit lettertypen en drukkleuren. De drinkbeker is dus geheel persoonlijk te maken!


Deze drinkbekers zijn van het bekende merk MEPAL, een merk van zeer goede kwaliteit. Hier bedrukken wij veel meer producten van, zoals broodtrommels en waterflessen. De saladebox en fruitbox zijn leuk te matchen bij de andere MEPAL producten. Of een thermomok voor onderweg. Leuke en handige producten voor op school, op het werk en voor onderweg.


Wij bedrukken producten van de Campus serie en van de TO GO serie. De TO GO serie heeft ook brooddozen en mooie bijpassende drinkbekers. Kleine, grote en platte broodtrommels zijn te bedrukken met tekst en/of afbeelding.


De Dopper waterfles kan natuurlijk ook gebruikt worden voor naar school of voor naar het werk. Tijdens het sporten kan de Dopper gebruikt worden met de Dopper sport cap. Al deze producten zijn toffe cadeautjes. Laat het verpakken in een leuke cadeaudoos met naam en/of afbeelding. Zelfs de cadeaudozen zijn te bedrukken in het blauw, roze en in het rood.


Bedruk de schoolflessen met eigen naam of geef het cadeau, bijvoorbeeld voor een eerste schooldag of als verjaardagscadeautje! Super leuk, mooi en handig product om cadeau te geven!


Bekijk ook:

Back to school

Lunchbox campus

Schoolbeker popup