Schoencadeautjes met naam bedrukken

Sinterklaas is een heel bijzondere tijd van het jaar, vooral voor kinderen. Het is een tijd van gezelligheid, waarbij we veel samen zingen, tijd doorbrengen met het gezin en onze schoen zetten in afwachting van een schoencadeautje en iets lekkers van de Sint en zijn Pieten. Het wordt nog specialer wanneer de schoencadeautjes persoonlijk en uniek zijn, afgestemd op de kinderen.

Schoencadeautjes met naam

  • Persoonlijk bedrukte schoencadeautjes met naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Sinterklaas is een tijd vol verwachting en vreugde, en wat is er nu specialer dan schoencadeautjes met naam? Een klein cadeautje voegt een persoonlijke touch toe aan het feest en laten kinderen stralen van blijdschap. Cadeautjes met naam zijn niet alleen persoonlijk, maar ook blijvende herinneringen voor kinderen. Van gepersonaliseerde knuffels tot bedrukte mokken, deze geschenken worden gekoesterd en bewaard als kostbare schatten. Het kan van alles zijn wat je als schoencadeautje geeft. Het belangrijkste is dat je nog wat groots overhoudt om op Pakjesavond te geven.

Schoolsetje van Mepal als schoencadeautje

Een mooie lunchbox of schoolbeker met unieke print en de naam van je kind zorgt ervoor dat jouw kinderen de volgende dag naar school gaan met een grote glimlach op hun gezicht. Nu kunnen ze aan iedereen laten zien wat voor moois ze hebben gekregen. Mepal biedt tal van leuke items die wij met naam bedrukken. Ga voor een Mepal lunchbox Campus of een broodtrommel van de TO GO serie en bedruk 'm met tekst en/of afbeelding. Ook een fruitboxje van Mepal is super leuk om in de schoen te doen.

Kleine schoolspulletjes met naam als schoencadeautje

Gaan jouw kinderen bijna naar school en heb je nog niet alles voor ze in huis om schrijfwaren en schriften in te doen? Dan kun je ook kiezen voor een etui met naam, een pennenhouder met schattige print of een teddy etui of tasje die ideaal gegeven kan worden als schoencadeautje.

Sleutelhanger met naam in de schoen

Leuk om in de schoen te geven is een sleutelhanger met naam of met foto. Ga je voor de canvas sleutelhanger? Kies dan de lievelingskleur van je zoon of dochter en zet zijn of haar naam erop in een leuk lettertype.

Schoenen vol met speelgoed

Een bouwstenenset is super leuk om mee te spelen, bijvoorbeeld een Brandweerauto, Politieauto of een Jeep. Of een bedrukte deksel of TomTect, dit zijn houten plankjes die je kunt verbinden met verbindingsstukjes. Het houten speelgoed van Little Dutch is natuurlijk ook super leuk om in de schoen te doen.

Kindercadeaus met naam voor een geslaagd Sinterklaasfeest

Maak Sinterklaas dit jaar extra speciaal met Sinterklaascadeaus met naam. Je brengt gegarandeerd een lach op het gezicht van jouw kindjes. Ook super leuk om een feestelijke traditie te maken van kindercadeaus met naam, allemaal originele cadeautjes waar je kinderen een groot plezier mee zal doen en laat zien dat je met zorg een passend cadeautje hebt uitgezocht!

Sinterklaaszak of pepernotenzakje met naam

Heb je nog geen Sinterklaaszak in huis? Voor Pakjesavond kun je een jute Sinterklaaszak bedrukken met een foto of leuke print op de voorkant. Op de achterkant van de jute zak staat een afbeelding van Sinterklaas. Het pepernotenzakje met naam is ideaal voor de Sinterklaas intocht, zodat jouw kinderen pepernootjes kunnen bewaren die ze tijdens de intocht hebben gekregen. Jouw kinderen mogen natuurlijk niet overgeslagen worden!