Muismat met naam bedrukken

Een muismat zorgt ervoor dat een muis gemakkelijker kan bewegen. Daarnaast gaat een muismat het verzamelen van stof en vuil voor een groot deel tegen. Deze muismat is extra speciaal door de eigen print, foto of naam erop te laten drukken. Perfect cadeautje voor vaders en moeders met leuke tekst of foto erop geprint.

Muismat met naam

Een muismat zorgt ervoor dat een muis gemakkelijker kan bewegen. Daarnaast gaat een muismat het verzamelen van stof en vuil voor een groot deel tegen. Twee belangrijke dingen voor het functioneren van de muis en de levensduur van de muis. Een erg handig product dus en eigenlijk ook best een saai product.. Maar onze muismatten zijn zeker niet saai, want deze worden bedrukt met naam en leuke print.

Muismat cadeau geven

De muismat is rechthoekig en heeft een afmeting van 230 x 190 x 5 mm. De onderkant van de muismat is zwart rubber, waardoor deze goed blijft liggen. De bovenkant is wit en gemaakt van glad polyester, waardoor de muis soepel over de mat glijdt. Laat deze muismat bedrukken met een leuke print, bijvoorbeeld een die speciaal voor Vaderdag ontworpen is. Kies naast het logo ook de kleur en de naam of namen die je erop wilt hebben. Ontwerp zo een unieke en persoonlijke muismat en geef cadeau!

Producteigenschappen

  • Afmeting: 230 x 190 x 5 mm
  • Zwarte rubberen onderkant
  • Witte bovenkant van glad polyester