Kinderaccessoires met naam bedrukken

Een persoonlijk cadeautje met naam bedrukt is altijd een succes. Bekijk hier onze selectie kinderaccessores die wij met naam bedrukken. Voor elke budget en voor zowel jongens als meisjes is er wel een leuk cadeautje met naam!

Kinderaccessoires met naam

Accessoires zijn altijd leuk, helemaal persoonlijk bedrukt voor kinderen, daarom speciaal deze pagina kinderaccessoires met naam! In ons assortiment zit o.a. een kookschort met naam. Heel stoer als je kind met een eigen kookschort jou gaat helpen bij het koken of bakken! De kinderschorten zijn ook ideaal als schort bij het knutselen of kleien. De kookschorten zijn er ook voor volwassenen. Na al het koken en bakken moet het natuurlijk worden opgegeten, hiervoor zijn de bordjes en placemats ideaal! Daarnaast een bijpassende mok, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

  • Persoonlijke kinderaccessoires
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Hippe sleutelhangers met naam hebben wij ook! Super leuk (en praktisch!) voor de al wat oudere kinderen en tieners. Ook leuk voor de oudere tieners zijn schoenen-ID's, die passen bij je schoenen, ze zijn er namelijk in heel veel kleuren.

Tip: Ideaal voor de vakantie zijn onze toilettassen met naam of een stoere naamhanger, verkrijgbaar ik zeven kleuren. Voor naar het strand hebben we strandlakens en badlakens en voor na het douchen handdoeken met naam. Persoonlijke strandlakens, badlakens en handdoeken zijn leuk voor de kids, maar ook erg handig voor de ouders, zo haal je ze nooit meer door elkaar. De strandhanddoeken, badhanddoeken en handdoeken zijn van 100% katoen.

Ook bedrukken wij hippe hamamdoeken in zeven verschillende kleuren. Leuk om cadeau te geven of om mee te nemen op vakantie. Slippers met naam zijn er in heel veel verschillende kleuren en opdrukken. Ook leuk om mee te nemen op vakantie!

Een vriendschapsarmbandje of vriendschapskettinkje is leuk om te geven aan je beste vriendin!

Ontwerp jouw item: Kies je accessoire, maat, kleur, naam/tekst en start met het ontwerpen van jouw persoonlijke item.