Lunchboxen en drinkbekers met naam

Lunchtijd op school kan een dagelijks hoogtepunt zijn voor kinderen. Een leuke lunchbox, broodtrommel en schoolbeker kunnen deze ervaring extra bijzonder maken. Maar wat als deze items een persoonlijk tintje konden hebben? Bekijk dan eens onze gepersonaliseerde lunchartikelen waar je naam, een grappige tekst, je favoriete print of zelfs je eigen foto op je lunchbox, broodtrommel of schoolbeker op kan staan!

Lunchboxen en broodtrommels met naam

Lunchboxen en broodtrommels zijn een must-have voor schoolgaande kinderen, perfect voor het verpakken van een gezonde en voedzame lunch. Maar een eenvoudige lunchbox of broodtrommel kan snel saai worden. Daarom zijn gepersonaliseerde opties een geweldig idee! Of je nu kiest voor de naam van je kind in felle kleuren, een pakkende tekst die hun dag opfleurt, een vrolijke print van hun favoriete cartoonfiguur, of zelfs een foto van het gezin of hun geliefde huisdier, deze speciale toevoegingen zullen hun lunchtijd zeker leuker maken. Voor de lunchboxen hebben we keus uit twee series van het Nederlandse merk Mepal: Mepal Campus of de Mepal to go.

Drinkbekers en schoolbekers met naam

Naast de broodtrommels zijn er de schoolbekers. Ze houden de drankjes van je kinderen fris en smakelijk, en het is nog leuker als ze zijn voorzien van een persoonlijke touch. Stel je voor hoe trots je kind zal zijn als ze hun drinkbeker met hun eigen naam erop uit hun tas halen. Of misschien kiezen ze wel voor een beker bedrukt met een print van hun lievelingsdier, of een foto van hun beste vriend of vriendin. Voor de drinkbeker of schoolbeker kan je kiezen uit de merken Dopper, Mepal of uit een eigen merk.

Ontwerp je eigen broodtrommel en drinkbeker

Met gepersonaliseerde lunchboxen, broodtrommels en schoolbekers voelt lunchtijd altijd speciaal. Het is meer dan gewoon eten en drinken. Het is een manier om de lunch feestelijk te maken en de dag wat op te vrolijken. Dus waarom zou je genoegen nemen met gewone, saaie lunchartikelen als je ze kunt omtoveren tot iets super persoonlijks is?
Ontwerp nu je eigen persoonlijke lunchproducten!