Lunchboxen en drinkbekers met naam

Persoonlijke broodtrommels en drinkbekers met naam bedrukken

Lunchen met je persoonlijk bedrukte broodtrommel en beker? Dat kan! In het assortiment hebben wij verschillende lunchboxen, broodtrommels, bekers en schoolbekers. Deze zijn van Mepal, dus staan garant voor kwaliteit! Leuk voor de kinderen én nooit meer een ‘vreemde’ lunchtrommel of drinkbeker mee naar huis!

Mepal Campus en Mepal TO Go bedrukken

De lunchtrommels en drinkbekers van Mepal zijn er in twee series, de Mepal Campus serie en de Mepal TO GO serie. De Mepal Campus serie heeft twee maten broodtrommels. De mini, bedoeld voor twee boterhammen of fruit, en de medium maat voor vier boterhammen en beide maten zijn beschikbaar in zeven kleuren. Hierbij hebben we twee bijpassende drinkbekers, de gewone schoolbeker en de pop-up drinkfles, allebei te matchen bij je broodtrommel.

De Mepal TO GO serie heeft drie verschillende maten lunchboxen. Een medium maat, grote maat en een platte broodtrommel, beschikbaar in 10 verschillende kleuren en te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Hierbij past de Mepal TO GO beker van 400 ml die je met tekst kunt bedrukken.

Naast deze broodtrommels en drinkbekers hebben we nog een aantal andere producten van Mepal. Allereerst een klein fruitbakje om fruit in mee te nemen. Voor yoghurt hebben we een speciale lunchpot en ook je salade kan hierin gemakkelijk meegenomen worden. De saladebox is groot en is beschikbaar in de kleuren roze, blauw, wit en limegroen.

De thermomok is er om jouw koffie of thee mee te vervoeren, beschikbaar in zeven kleuren en te bedrukken met jouw eigen gekozen tekst en/of afbeelding.

Dopper fles bedrukken

Ook een Dopper waterfles kun je meenemen naar school of naar je werk. De Dopper Steel is beschikbaar in 490 ml en 800 ml. Ontwerp je eigen Dopper waterfles nu met tekst en/of afbeelding

Ontwerp nu je eigen persoonlijke lunchproducten!

Henriëtte Versleijen-Moorrees
6-6-2023
"Hele mooie S,hirts met afbeeldingen. Snelle leveringen."
starstarstarstarstar
Yash
3-6-2023
"Wederom een mooie boterhammen trommel met foto!!"
starstarstarstarstar
Nina
2-6-2023
"Helemaal geweldige aankoop.. Goede kwaliteit. Onze papa is helemaal blij met de nieuwe tas. ❤️"
starstarstarstarstar