Happy Horse met naam categoriepagina Simply Colors

Happy Horse met naam: knuffels en knuffeldoekjes

Happy Horse is dé ontwerper van zachte knuffeldieren. De knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse zijn en blijven mooi, zacht én duurzaam. Een groot deel van de producten van Happy Horse kan geborduurd worden, wat wij doen met zorg en hoge kwaliteit. Wat je er ook op gaat zetten, een naam is altijd een goed idee! Het Happy Horse konijn kan op beide oren geborduurd worden, dus dan kun je ook nog voor een leuke tekst of de geboortedatum kiezen, naast de naam. Kies uit één van de geselecteerde kleuren borduurgaren.

stippellijn Simply Colors
Happy Horse met naam categoriepagina Simply Colors

Happy Horse met naam: knuffels en knuffeldoekjes

Een groot deel van de producten van Happy Horse kan geborduurd worden, wat wij doen met zorg en hoge kwaliteit. Kies uit één van onze geselecteerde kleuren borduurgaren en je hebt een unieke knuffel met naam.

stippellijn Simply Colors

Knuffels van Happy Horse met naam geborduurd

Knuffelen is toch wel iets waar we allemaal van houden? Ook kindjes houden van knuffelen en wat is er nou leuker dan knuffelen met een super zachte Happy Horse knuffel met naam. Ons assortiment aan Happy Horse knuffels is ontzettend groot en leuk! De allerschattigste en ook grootste knuffels vind je bij ons. De Happy Horse knuffels en knuffeldoekjes kunnen worden geborduurd met naam. Leuk om een knuffel met naam cadeau te geven!

Verschillende Happy Horse knuffels

Het assortiment van Happy Horse bestaat uit vele verschillende knuffels in super veel varianten. Of je nu gaat voor een rammelaar, knuffeldoekje, knuffel of nachtlampje, Happy Horse heeft het allemaal! Extra leuk is dat je bij Simply Colors jouw Happy Horse knuffel kunt laten borduren met de naam van jouw kleintje. Ontdek de verschillende knuffels.

Happy Horse konijn met naam

Het Happy Horse konijn is de meest populaire knuffel. Deze is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in drie verschillende maten (38 cm/58 cm/92 cm). Match bij deze leuke knuffels het Happy Horse knuffeldoekje Richie die te borduren is in dezelfde kleuren als het grote konijn. Of bestel de musical knuffel Richie waar muziek uit komt als je aan de staart trekt. Naast deze zachte Richie knuffels is er ook de linnen Richie knuffel in het ivoor, zeegroen en zalmroze. De andere konijnenknuffel heeft de naam Reece en is verkrijgbaar in het grijs/wit, blauw/wit en roze/wit.

Happy Horse hond of olifant met naam

Is jouw kleintje gek op honden? Dan zijn de Happy Horse hond Daiki en hond David super toepasselijk. De naam kan worden geborduurd op het hangoor van de knuffel hond. Bij de honden knuffel met naam David past ook ons schattige knuffeldoekje David waar de opdruk op de buik geborduurd wordt. Ook de olifanten knuffels zijn heel erg leuk. De Enzo olifant is helemaal grijs van kleur en wordt geborduurd in het hoor, bijpassend vind je het Enzo knuffeldoekje. Ook de knuffeldoekjes van olifant Emily en Eddy zijn super leuk om te geven als setje. Deze tuttels zijn er in het oud roze en groen.

Andere populaire knuffels met naam

De Happy Horse leeuw Luke is een stoere knuffel, maar wel super knuffelbaar. De manen van de leeuwen knuffel zijn donker groen en de rest van de vacht is geel. Het tutteldoekje Luke heeft dezelfde manen en vacht en daarom passen ze zo leuk bij elkaar. Ook de dino Don en het vergelijkbare knuffeldoekje met naam passen bij elkaar. De dino knuffel is een grote knuffel van 65 cm en daarom heerlijk knuffelbaar. Naast al die grote knuffels en bijpassende knuffeldoekjes borduren wij ook nog een hoop andere leuke tutteldoekjes met naam. De baby knuffel Mickey is een aap knuffel doekje in vier verschillende kleuren. De giraffe knuffel is ook zo’n schattig tutteldoekje. Andere doekjes zijn bijvoorbeeld een wolf, muis, schaap en een super schattig kikkertje. Alle Happy Horse knuffeldoekjes kunnen met naam worden geborduurd.

Happy Horse knuffel cadeau geven

Hoe leuk is het om zo’n persoonlijke knuffel cadeau te geven aan een kindje. Gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd zo uniek en leuk! Tip voor mama’s: bestel een reserve knuffel met naam, zodat jouw kleintje nooit meer zonder haar knuffel moet. Ontzettend handig wanneer deze bijvoorbeeld kwijt raakt of heel erg vies geworden is.

Veilige knuffels

Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Knuffel met naam als kraamcadeau

Een knuffel associëren we met geborgenheid en veiligheid voor de allerkleinsten onder ons. Een pasgeboren baby wil je dit natuurlijk bieden en daarom is een knuffel met naam het ideale kraamcadeau. Zo zijn de knuffels van Happy Horse het perfecte voorbeeld van een knuffel met naam, omdat de naam geborduurd wordt. Daarnaast hebben wij ook meerdere knuffels in het assortiment die we bedrukken op de buik. Denk bijvoorbeeld aan een vos, hond of uil. Ook deze knuffels zijn ideaal als kraamcadeau met naam.