Happy Horse knuffels gepersonaliseerd met eigen naam

Happy Horse knuffels met naam geborduurd

Happy Horse knuffels met naam

Knuffelen is toch wel iets waar we allemaal van houden? Ook kindjes houden van knuffelen en wat is er nou leuker dan knuffelen met een super zachte Happy Horse knuffel. Ons assortiment aan Happy Horse knuffels is ontzettend groot en leuk! De allerschattigste en ook grootste knuffels vind je bij ons. De Happy Horse knuffels en knuffeldoekjes kunnen worden geborduurd met naam. Leuk om een knuffel met naam cadeau te geven!

Verschillende Happy Horse knuffels

Het Happy Horse konijn Richie is de meest populaire knuffel. Deze is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en in drie verschillende maten (38 cm/58 cm/92 cm). Match bij deze leuke knuffels het Happy Horse knuffeldoekje Richie die te borduren is in dezelfde kleuren als het grote konijn. Of bestel de muscial knuffel Richie waar muziek uit komt als je aan de staart trekt. Naast deze zachte Richie knuffels is er ook de linnen Richie knuffel in het ivoor, zeegroen en zalmroze. De andere konijnenknuffel heeft de naam Reece en is verkrijgbaar in het grijs/wit, blauw/wit en roze/wit.

Is jouw kleintje gek op honden? Dan zijn de Happy Horse hond Duffy en David super toepasselijk. De naam kan worden geborduurd op het hangoor van de knuffel hond. Bij de honden knuffel met naam David past ook ons schattige knuffeldoekje David waar de opdruk op de buik geborduurd wordt.

Ook de olifanten knuffels zijn heel erg leuk. De Elba olifant is wit met grijze oren en hierbij past het Elba knuffeldoekje. Bij de Ely en Elliott olifant wordt de naam op het oor geborduurd. Deze knuffels zijn er in het roze en grijs en 58 cm, deze knuffel is groot en knuffelbaar. Hierbij past ook het olifanten knuffeldoekje.

De Happy Horse leeuw Luke is een stoere knuffel, maar wel super knuffelbaar. De manen van de leeuwen knuffel zijn donker groen en de rest van de vacht is geel. Het tutteldoekje Luke heeft dezelfde manen en vacht en daarom passen ze zo leuk bij elkaar. Ook de dino knuffel en knuffeldoekje met naam passen bij elkaar. De dino knuffel is een grote knuffel van 65 cm en daarom heerlijk knuffelbaar. Bij de knuffelbeer met naam werkt het anders. De Happy Horse teddybeer krijgt een zelf gekozen kleur T-shirt aan waarop de naam bedrukt kan worden.

Naast al die grote knuffels en bijpassende knuffeldoekjes borduren wij ook nog een hoop andere leuke tutteldoekjes met naam. De baby knuffel Mickey is een aap knuffel doekje in vier verschillende kleuren. De giraffe knuffel is ook zo’n schattig tutteldoekje. Andere doekjes zijn bijvoorbeeld een wolf, muis, schaap en een super schattig kikkertje. Alle Happy Horse knuffeldoekjes kunnen met naam worden geborduurd.

Happy Horse knuffel cadeau geven

Hoe leuk is het om zo’n persoonlijke knuffel cadeau te geven aan een kindje. Gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd zo uniek en leuk! Tip voor mama’s: bestel een reserve knuffel met naam, zodat jouw kleintje nooit meer zonder haar knuffel moet. Ontzettend handig wanneer deze bijvoorbeeld kwijt raakt of heel erg vies geworden is.

J.A. De Goeij
6-10-2022
"Conform bestelling binnen de tijd geleverd."
starstarstarstarstar
William Stam
6-10-2022
"Leuke koffertje gekocht voor mijn 3jarige dochter Licht qua gewicht maar wel stevig gat zeker paar jaartjes mee"
starstarstarstarstar
G. van der Veen
6-10-2022
"Leuk cadeautje, goede service en snelle bezorging."
starstarstarstarstar