Mepal lunchpot Ellipse met naam

Een picknick op de planning? Of lunch jij altijd als je onderweg bent? Neem dan de goed afsluitende lunchpot Ellipse van Mepal mee. Niet alleen geschikt voor de lunch, je kunt er ook perfect je ontbijtje in meenemen voor als je graag op kantoor ontbijt. Het leuke aan de lunchpot is dat je deze bij ons kunt laten bedrukken met een leuke tekst, print of foto. Welke kleur neem jij? Of aan wie geef jij de Mepal lunchpot Ellipse cadeau?

Mepal lunchpot Ellipse met naam

  • Van het bekende merk Mepal
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Goede afsluiting, het eten blijft lekker vers

De lunchpot Ellipse is van het merk Mepal en van de zeer goede kwaliteit die Mepal levert. De lunchpot isverkrijgbaar in verschillende hippe kleuren, waardoor er altijd wel eentje is die bij jou past. Door jouw naam erop te zetten heb je een super leuke persoonlijke lunchpot die jij overal mee naartoe kan nemen.

De lunchpot heeft twee ruime compartimenten om de verschillende ingrediënten gescheiden te houden, lekt niet in je tas en mag in de vriezer, magnetron en vaatwasser.

Lunchpot voor verschillende gelegenheden

Een lunchpot is super handig voor meerdere gelegenheden. Zo kun je ideaal jouw lunch meenemen naar kantoor en heb je altijd een verse salade, soep of yoghurt voor de lunch. Ook handig voor als je een dagje weg gaat naar de dierentuin bijvoorbeeld of als je onderweg in de auto of in het openbaar vervoer moet lunchen. Met de lunchpot van Mepal kun je in het grote compartiment het hoofdingredient kwijt, zoals bijvoorbeeld yoghurt of soep en kun je in het kleine compartiment de toppings meenemen. Zo blijven je croutons of is je cruesli lekker knapperig.

Mepal Ellipse producten met naam

Bij Simply colors is het mogelijk om verschillende producten van de Mepal Ellipse lijn te laten bedrukken met een leuke print en naam. Hierdoor heb jij super leuke persoonlijke items die iedere dag in gebruik genomen kunnen worden. Daarnaast zul je ze niet kwijtraken en weet iedereen dat de items van jou zijn. Denk bijvoorbeeld aan de isoleer lunchpot Ellipse, de waterfles Ellipse en de isoleerbeker Ellipse. Als aanvulling op jouw lunchspullen voor onderweg voeg je eenvoudig de vouwlepel Ellipse toe aan de winkelmand zodat je altijd je bestek bij je hebt om de inhoud uit jouw lunchpot te kunnen eten.

Producteigenschappen

  • Inhoud onderste container is 500 ml
  • Inhoud bovenste container is 200 ml
  • Geschikt voor de vriezer en vaatwasser
  • De onderste container mag ook in de magnetron
  • Lekt niet