Kookproducten met naam bedrukken

Koken en lekker eten met vrienden en familie is gezellig en erg populair. Daarbij hoort natuurlijk een persoonlijk kookproduct met jouw naam, zoals een kookschort zodat duidelijk is wie de chef van het huis is! Of wat dacht je van een mooie borrelplank gegraveerd met tekst of glazen met naam? Zowel voor in de keuken als voor aankleding van de tafel hebben wij leuke kookproducten die wij bedrukken of graveren met iets persoonlijks. Onze kookproducten zijn ook het perfecte cadeau voor de amateurkok in jouw omgeving.

Kook- en eet producten met naam

Koken en bakken is populairder dan ooit! En ook hier geldt: kookproducten bedrukt met naam zijn net even iets leuker! In het assortiment hebben wij o.a. een kookschort met naam, placemat of servetten met opdruk. Een kookschort met eigen opdruk is een leuk cadeau voor BBQ- of kookliefhebbers. De placemats zijn te bedrukken met veel verschillende naamlogo's en makkelijk afneembaar.

Bij de servetten zijn bijpassende tafellopers te bedrukken met eigen tekst. Deze zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren en verticaal en horizontaal te verkrijgen. Super leuk voor een trouwfeest of voor tijdens de feestdagen. Ook leuk tijdens feestdagen en verjaardagen: een persoonlijk bordje met naam!

Voor tijdens de feestdagen bedrukken wij ook wijnglazen met naamlogo, voor witte wijn en rode wijn.

Handig om mee te nemen zijn een dopper van staal en een thermomok. Voor de lunch is het handig om een saladebox of lunchpot mee te nemen! Vaak je mok kwijt op je werk? Ontwerp een eigen zodat iedereen weet dat die mok van jou is.

Leuk om op tafel te zetten: een eierdopje van porselein of een waterfles van helder glas met tekst en/of afbeelding.

In de zomer gaat de BBQ weer aan, dus ontwerp een leuke BBQ set met stoere ovenwant. De ovenwant is bedoeld voor de rechterhand en te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Daarnaast is het leuk om bij de BBQ set en ovenwant een leuk kookschort te ontwerpen.

Tip: Bedruk een item met een persoonlijke boodschap en geef deze als souvenir mee na afloop van een evenement of feest. Zo zal de herinnering aan het feest nog lang blijven hangen.

Ontwerp jouw item: Kies een product, maat, kleur en bedrukking en ontwerp jouw originele item!