Mepal setjes bedrukt met eigen naam

Mepal producten met naam

Voor het eerst naar school? Of altijd de verkeerde spullen mee naar huis? Hiervoor hebben wij de oplossing. Met deze hippe Mepal producten met naam zal jij nooit meer een verkeerde broodtrommel mee naar huisnemen.Dus niet alleen leuk, maar ook nog eens superhandig!

Schoolbeker en lunchbox Mepal Campus met naam

De schoolbeker en de lunchbox van de Mepal Campus serie zijn helemaal leuk te combineren. Kies je voor duurzaam, dan kies je natuurlijk niet alleen voor een broodtrommel. Je neemt dan natuurlijk ook een herbruikbare drinkbeker mee naar school! Niet alleen ideaal voor je pauzes op school, maar ook heel handig om mee te nemen tijdens een dagje weg, in de speeltuin of bij het sporten. Ook van de schoolbeker is er niet één soort, wij bedrukken namelijk ook een pop-up drinkfles. Alle Mepal drinkbekers sluiten lekvrij af en zijn ook door kinderhandjes makkelijk te openen. Druk en drink, dat is het principe. Makkelijker kan bijna niet! De flessen zijn lek- en BPA vrij.

Mepal TO GO serie

Niet alleen voor op school maar ook voor onderweg of voor op het werk hebben wij een ruime keuze uit drinkbekers TO GO en lunchboxen TO GO. De lunchboxen van deze serie zijn er in diverse formaten, voor grote en kleine eters. Deze zijn ook persoonlijk te ontwerpen met naam en opdruk. En heel fijn, na de lunch kan de broodtrommel gewoon in de vaatwasser.

Mepal Mio producten voor de allerkleinsten

Zelf leren drinken gaat vaak gepaard met flink geknoei. Daarom zijn de Mepal Mio drinkbekers lekvrij, wel zo fijn! Ondersteboven, op z'n zij... geen probleem. De Mepal Mio antilekbeker kan al gebruikt worden vanaf 6 maanden. Toe aan een volgende stap? Dan kies je voor de rietjesbeker of 360° oefenbeker, beide geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden. En ook hier dankzij de naam door ons erop gedrukt geen verwarring met drinkbekers van andere kinderen.

Mepal Ellipse lunchpot bedrukken

Deze Ellipse lunchpot van Mepal is één handig product om je lunch of tussendoortje mee te nemen, maar heeft twee verschillende compartimenten om de verschillende ingrediënten gescheiden te houden. Behalve een gewone lunchpot is er nu ook een thermolunchpot deze houdt je eten 6-8 uur warm en zelfs tot 12 uur koud.

Bekijk ook:

kinderkleding

kindertassen

kinderkamer

kinderaccessoires

MB
26-1-2023
"Mooi knuffeldoekje met naam. Snel geleverd. Goede service. Aanrader."
starstarstarstarstar
Wilbert
26-1-2023
"Hele goede service. Zelfs gebeld of de kleurkeuze bewust was.. (had dochterlief zelf gedaan). Daarna nieuwe keuze kunnen maken. te gek."
starstarstarstarstar
Mevrouw Schuurman
26-1-2023
"veel keuze, snelle levering, prima kwaliteit"
starstarstarstarstar