Fotocadeaus bedrukken

stippellijn Simply Colors

Fotocadeaus bedrukken

De leukste cadeaus met je eigen foto kan je helemaal zelf ontwerpen. Je hebt de keuze uit verschillende producten. Daarop kan je jouw eigen foto uploaden en een tekst toevoegen. Leuk voor verschillende momenten! Op alle onderstaande producten kan je naast onze bekende leuke prints dus nu ook eigen foto's of eigen logo's toevoegen.

stippellijn Simply Colors

Fotoproducten ontwerpen

Zoek je een cadeau voor de leukste momenten in het jaar om te kunnen geven aan de leukste mensen in je leven? Dan is een fotoproduct een top idee. Verschillende producten uit ons assortiment kan je laten bedrukken met jouw eigen foto's. En het leuke is dat jij dit heel gemakkelijk zelf doet. Je kan zelfs foto's uit de camerarol van je telefoon op de producten laten bedrukken.

Hoe kan ik fotoproducten ontwerpen?

  1. Kies een product uit dat jij wilt laten bedrukken met een foto;
  2. Indien van toepassing bepaal je de kleur en de maat van het product;
  3. Voeg een print toe. Klik in deze stap op het tabje foto's;
  4. Kies je favoriete fotoprint uit en selecteer deze;
  5. Upload een foto;
  6. Bewerk de positie en grootte van je foto met de bewerktools;
  7. Ga naar de laatste stap en voeg een tekst toe;
  8. Klaar! Check het eindresultaat in de designtool en plaats je product in je winkelmandje.

Foto cadeau ideeën

Ontzettend veel verschillende producten zijn leuk met een foto erop. Het is persoonlijk en uniek. Een Mepal lunchbox campus is leuk voor je eigen kids om mee naar school te nemen. Naast dat het leuk is, is het ook handig. Met een foto erop is deze broodtrommel gemakkelijk te onderscheiden van de andere broodtrommels in de klas.

De producten met foto zijn ook erg leuk voor volwassenen. Een cadeau voor ouders of voor de liefste opa of oma bijvoorbeeld. Als ze graag in de keuken staan en de lekkerste dingen koken is een kookschort met foto erg toepasselijk. Als ze als hobby graag golf of hockey spelen, is een golfbal met opdruk of een hockeybal juist weer een goed cadeau. Tip: je zou hiervoor ook het logo van de club waarbij ze spelen kunnen uploaden.

Interesse in grotere aantallen? Neem contact op met onze zakelijk afdeling via bedrijven@simplycolors.nl of 035 60 38 218