Golfhanddoek met bedrukking

Tijdens het golfen is het fijn om af en toe even de zweetdruppeltjes weg te kunnen vegen. Golfen vergt soms best wat inspanning en je loopt natuurlijk lekker over het grasveld om je ronde te maken, over het algemeen als het mooi weer is. Een gepersonaliseerde handdoek is dan super fijn om mee te nemen. Je kunt natuurlijk je eigen handdoek laten bedrukken, maar het is nog leuker om dit voor iemand te doen of om bijvoorbeeld het clublogo erop te laten drukken. De golfhanddoek kan ook heel goed als cadeau voor Vaderdag aan jouw (bonus) vader, opa of oom die graag golft.

Golfhanddoek met naam

Deze golfhanddoek wordt bedrukt met naam en speciaal ontworpen golfprint. Voor een echte golffanaat is dit natuurlijk een super leuk cadeautje. De golfhanddoek is zwart, maar de opdruk kan worden bedrukt in verschillende kleuren. De golfhanddoek kan natuurlijk ook alleen worden bedrukt met tekst of naam. Hierbij kun je kiezen uit verschillende lettertypes, waardoor je de golfhanddoek kunt ontwerpen naar hoe jij deze het mooiste vindt. De golfhanddoek met naam heeft een haakje waarmee de handdoeek eenvoudig kan worden vastgemaakt aan een golftas. Ontwerp in de designtool hierboven een gepersonaliseerde golfhanddoek. Leuk om te geven als cadeautje voor een verjaardag, Vaderdag of gewoon zomaar!

Golfhanddoek met (bedrijfs)logo

Deze golfhanddoek is ook leuk om te geven aan zakenrelaties. De golfhanddoek kan hiervoor bedrukt worden met een (bedrijfs)logo. Leuk om weg te geven aan nieuwe leden van de golfvereniging of voor de vriendengroep die altijd met elkaar golft. Neem voor de mogelijkheden contact op met bedrijven@simplycolors.nl.

Producteigenschappen

  • Afmetingen donkergroen, zwart en antraciet: 50x29 cm
  • Afmetingen wit en marine: 59x30 cm
  • Met haakje om op te hangen aan een golftas