Bezorgen en levertijden

Levertijd bestelling

Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij verzenden u een ontvangstbevestiging per e-mail zodra wij de betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling verzonden is.
Normale verzending: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden (€4,99)
Spoedverzending: op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald = morgen in huis! (+€10,00)
Afhalen: Wij stellen u op de hoogte zodra uw bestelling klaar ligt.

Op de hoogte stellen

De dag dat wij de bestelling aanbieden bij DHL, krijgt u per e-mail een bericht. DHL verzorgt voor ons de bezorging van de pakketten en PostNL verzorgt de bezorging van de enveloppen. Indien de bestelling wordt verzonden in een enveloppe, dan past deze in de brievenbus en hoeft u hier niet voor thuis te blijven. Indien de bestelling wordt verzonden in een pakket, dan wordt deze thuis afgegeven.

Niet thuis?

Mocht u niet thuis zijn bij aflevering, dan zal DHL eerst proberen het pakket af te leveren bij je naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt DHL de volgende dag terug met het pakket.

Mb
20-3-2023
"Mooi resultaat, snelle verzending"
starstarstarstarstar
Elly
20-3-2023
"Snelle levering, mooi product en prettige afhandeling nadat ik een fout had gemaakt."
starstarstarstarstar
Polinder
17-3-2023
"We bestelde een toilettas voor onze dochter. De letters vielen echter wat licht uit en dat viel voor mij als klant tegen. Voor simply colors niet ik mocht een nieuwe bestellen met andere kleur letters. Een top ervaring. En snel geleverd."
starstarstarstarstar