Bezorgen en levertijden

Levertijd bestelling
Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij verzenden u een ontvangstbevestiging per e-mail zodra wij de betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling verzonden is.

Normale verzending: op werkdagen voor 15.00 besteld en betaald, morgen verzonden (€3,99)
Spoedverzending: op werkdagen vóór 13.00 uur besteld en betaald = morgen in huis! (+€4,99)
Afhalen: Wij stellen u op de hoogte zodra uw bestelling klaar ligt.

Op de hoogte stellen
De dag dat wij de bestelling aanbieden bij PostNL, krijgt u per e-mail een bericht.  PostNL verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van zowel de enveloppen als de pakketten. Indien de bestelling wordt verzonden in een enveloppe, dan past deze in de brievenbus en hoeft u hier niet voor thuis te blijven. Indien de bestelling wordt verzonden in een pakket, dan wordt deze thuis afgegeven. 

Niet thuis?
Mocht u niet thuis zijn bij aflevering, dan zal PostNL eerst proberen het pakket af te leveren bij je naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt PostNL de volgende dag terug met het pakket. Indien het pakket drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij uw naaste buren), dan kunt u het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door PostNL zal worden achtergelaten. 

Levertijd buitenland
Voor bestellingen naar het buitenland, bekijk hier de voorwaarden.