Producten voor Pasen met naam

  • Persoonlijk bedrukte producten met naam voor Pasen
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Pasen vier je met een uitgebreid paasontbijt. Gezellig met de hele familie en ieder zijn eigen placemat met naam. Maak de paastafel helemaal af met een porseleinen eierdopje, gekleurde mok met een paashaas erop en servetten die je kunt laten bedrukken met naam. Ook leuk om een mooie waterfles op tafel te zetten. Deze fles is het hele jaar door te gebruiken, ook met andere feestdagen!

Voor de kleine een schattig paasbordje met een paashaasje erop. Of een leuk rompertje met een paasei en het naampje, ook leuk om cadeau te geven! Ook allemaal leuk om cadeau te geven!

Zo wordt het Paasontbijt één groot feest. Mix en match de producten met naam bij elkaar en je hebt een hele set die je ieder jaar weer op tafel kunt zetten.

Andere leuke cadeautjes zijn bijvoorbeeld een kookschort met tekst en/of afbeelding. Ook te verkrijgen voor volwassenen. Leuk om samen aan te doen bij het voorbereiden van het Paasontbijt. Het schort is er in de kleuren aqua, roze, navy, rood, wit, oranje en zwart. Of een autozonnescherm voor de zijraam van de auto. Ook te bedrukken met leuke Paasafbeeldingen, maar ook met bijvoorbeeld Woezel en Pip, Dikkie Dik of Hello Kitty. Een kindermok is ook een leuk cadeautje. Deze mok is te bedrukken met een paasei of konijn, maar ook met veel andere leuke afbeeldingen.

Tip: Laat jij je kindjes ook naar paaseieren zoeken met Pasen? Wij hebben onwijs leuke jute tasjes met naam waar ze de eitjes in kunnen verzamelen! Bedruk het jute tasje met een afbeelding speciaal voor Pasen, zoals een paasei of een paashaas. Fijne Pasen!

Klant
6-2-2023
"Supersnelle levering, mooie glazen en netjes gegraveerd."
starstarstarstarstar
Helma Verhoef
6-2-2023
"Snelle levering, het product was precies zoals ik het had verwacht"
starstarstarstarstar
Ingrid
6-2-2023
"Altijd goed en leuk! Maak al bijna 20 jaar gebruik van hun producten."
starstarstarstarstar