Hockeyspullen bedrukken?

Het personaliseren van hockeyspullen is een fantastische manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan je uitrusting en om je spullen gemakkelijk te herkennen . Er zijn veel verschillende artikelen die je kunt personaliseren, zoals een hockeybal, een hockeytas, een capuchonsweater, een trainingsshirt of een waterfles. Leuk met een rugnummer, een naam of eventueel je clublogo erop, alles is mogelijk. Dus bekijk hier alle mogelijkheden om hockeyspullen te bedrukken.

Leuke producten met naam voor hockey

Hockeybal bedrukken

Altijd een succes is een bedrukte hockeybal: Een bedrukte hockeybal kan een leuk en uniek cadeau zijn voor een speler of coach. Je kunt de bal laten bedrukken met de naam, het rugnummer of zelfs het clublogo van de speler. Dit is niet alleen functioneel, maar het is ook een geweldige manier om trots te tonen voor je team.

Hockeytas met naam

En natuurlijk kan je niet zonder een eigen hockeytas: Een gepersonaliseerde hockeytas kan helpen om jouw spullen snel en gemakkelijk te vinden in de kleedkamer. Je kunt de tas laten bedrukken met je naam, rugnummer, clublogo of zelfs een inspirerende tekst. Het is praktisch en hip tegelijk. Deze hockeytas heeft meerdere ritsen voor je sportschoenen, scheenbeschermers en bitje en een speciaal vak voor je hockeystick.

Teamsweaters bedrukken

En onmisbaar voor je zelf of voor je hele hockeyteam is een capuchonsweater: Een gepersonaliseerde capuchonsweater kan je warm en comfortabel houden op koudere dagen, terwijl je ook je teamgeest toont. Of het nu je naam, je rugnummer of je clublogo is, deze extra touch maakt je sweater uniek en speciaal. Ook leuk om voor het hele team te bedrukken zijn capuchonvesten, sweaters, en softshell jacks. Zo vallen jullie als team lekker op!

Waterflessen voor hockeyteam

Goed blijven drinken is belangrijk tijdens het sporten. Een waterfles met naam is niet alleen een leuke accessoire, maar ook heel praktisch. Je raakt je fles nooit meer kwijt en je weet altijd welke van jou is. Heel handig als je in een groot elftal zit. En nog leuker natuurlijk om met he hele team een waterfles aan te schaffen. Leuk met je clublogo en eventueel rugnummer erop.

Trainingsshirt of uitshirts bedrukken hockeyteam

Stoere sportshirts zijn voor het hele team te bedrukken in verschillende kleuren en maten. Leuk voor een team dat kampioen is geworden, maar ook te gebruiken als uitshirt. Staat je clubkleur er niet bij? Neem dan contact op en dan kunnen we bij grotere aantallen (vanaf 8 stuks) deze voor je bestellen.

Gepersonaliseerde hockeyspullen zijn niet alleen praktisch, ze laten ook zien wie je bent en voor welk team je speelt. Ze voegen een persoonlijke touch toe aan je uitrusting en maken het leuker om deel uit te maken van het team. En het beste is dat het eenvoudig is om je spullen te laten personaliseren,Kortom, allemaal leuke en handige producten speciaal voor hockey. Ontwerp nu je persoonlijke hockeyproducten!