Bedankt cadeaus gepersonaliseerd met naam

Bedankt cadeaus met naam bedrukken

Bedankt cadeaus met naam

  • Persoonlijke bedank- en afscheidscadeautjes en bedankjes voor speciale gelegenheden
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Wil je iemand bedanken met een leuk cadeautje? Wij bedrukken persoonlijke bedank- en afscheidscadeautjes voor speciale gelegenheden! De juf of meester op school, de trainer en coach voor het leuke voetbalseizoen of de liefste oppas! Voor iedere gelegenheid kun je een persoonlijk bedankje ontwerpen. De leukste persoonlijke bedankjes om iemand mee te bedanken.

Bedank de liefste juf met een boodschappentas of een theeglas. Geef je meester een stoere mok met "De beste van de hele wereld!" Andere leuke cadeautjes aan je juf, meester of iemand anders zijn een houten hangbordje, houten hartje of houten tekstbord waar je een eigen tekst en/of afbeelding op kan zetten. Of een mooie gekleurde, witte of stalen Dopper die je kunt bedrukken met tekst en/of afbeelding.

De coach, trainer of het hele team kun je op een sportieve manier bedankten met een pet of bidon! Ook leuk om te geven als bedankje zijn een polo of sportshirt. De sportshirts zijn er voor kinderen, dames en heren en te bedrukken in fluor kleuren en normale kleuren. Ontwerp een hockeybal voor de coach namens het hele hockeyteam. Of een Dopper met "Nr. 1 Coach!"

Een echte topper geef je een mooie medaille met afbeelding en tekst. Deze medaille is er in het goud, zilver en brons en heeft een Nederlands lint. Ook stoer is een echte sportbeker met eigen gekozen afbeelding en tekst!

Andere leuke bedankjes zijn schoenen ID's en een sleutelhanger. Ook een super leuke cadeautip is een fotolijstje met tekst en/of afbeelding. Afbeeldingen als sterren of hartjes zijn leuk om te laten bedrukken op een fotolijst als bedankcadeau!

Wil je iemand ergens voor bedanken met een cadeau? Ontwerp dan nu een origineel bedankcadeautje!

Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar