Zwemproducten met naam

Voor het eerst naar zwemles hoe spannend is dit! Daarna het moment van afzwemmen wat een groot mijlpaal is in het leven van elk kind. Deze prestatie verdient dan ook een bijzondere beloning. Hoe kun je dit beter vieren dan met een uniek en gepersonaliseerd cadeautje dat past bij deze speciale gelegenheid? Of je nu kiest voor een zwemtasje met naam, een handdoek met naam of bedrukte badslippers, het laat zien dat je trots bent op de prestaties van je (klein)kind, neefje of nichtje of iemand anders uit je omgeving.

Zwemspullen bedrukt met naam

fzwemmen is al jarenlang een groot feest! Je krijgt je zwemdiploma en de hele familie komt kijken. Iedereen is super trots en daarom krijg je een verdiend cadeautje, maar hoe leuk is het als het een gepersonaliseerd cadeautje is? Een zwemtasje met de naam van het kind erop is een bijzonder leuk cadeau. Het is niet alleen praktisch en handig voor toekomstige zwemlessen of uitjes naar het strand, maar het voegt ook een persoonlijk tintje toe. Elke keer als ze hun tas pakken, zullen ze herinnerd worden aan de dag dat ze afzwommen en de trots die ze voelden. Een gepersonaliseerde handdoek is een ander uitstekend cadeau-idee voor afzwemmen. Een zachte, hoogwaardige handdoek met hun naam erop geprint zal ze altijd herinneren aan deze bijzondere dag. Daarnaast zorgt het ervoor dat hun handdoek nooit verloren gaat in de drukte van het zwembad of op het strand.

Badslippers voor de zwemkampioen

Niets zegt "zwemkampioen" als een paar bedrukte badslippers. Dit is een cadeau dat ze elke keer dat ze naar het zwembad gaan kunnen dragen. Kies voor een leuke print of ontwerp en voeg hun naam toe voor een persoonlijk tintje. Het zal niet alleen hun voeten beschermen, maar ook een glimlach op hun gezicht toveren.

Cadeautjes voor afzwemmen

Hier vind je allemaal super leuke en handige producten speciaal voor zwemles, afzwemmen of zwemmen.Een mooie medaille met zwemdiploma A, B of C en naam. Of een lekker glazen snoeppotje gevuld met jellybeans, snoephartjes of chocoladehartjes. Een stoere sportbeker voor de grootste topper of de Nederlandse vlag met tekst om op te hangen.Zwemmen is natuurlijk ook een sport en met sporten is het belangrijk om goed te blijven drinken. Daarom bedrukken wij Doppers in verschillende kleuren met eigen gekozen tekst en/of afbeelding.Nooit meer je handdoek kwijtraken met het badlaken met eigen naam. Iedereen weet van wie de slippers met opdruk en naam zijn en stop deze persoonlijke producten in een gymtasje of grote sporttas. Ook voor op de rugzakken zijn leuke zwemafbeeldingen te bedrukken.

Met een gepersonaliseerd cadeautje zal deze extra speciaal zijn en extra leuk om te geven.