Dierenbenodigdheden met naam voor jouw huisdier

Dierenbenodigdheden met naam

  • Persoonlijk bedrukte diebenodigdheden met naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en/of kleuren
  • Kies je eigen naam/tekst en/of afbeelding
  • Altijd een origineel product!

Top 100 Hondennamen

Wij hebben een Top 100 Hondennamen gemaakt. Op welke plaats staat de naam van jouw hond?

Leuke dierbenodigdheden met naam voor jouw hond, kat, konijn of ander huisdier.

Laat een leuke voerbak bedrukken met de naam van je huisdier. De voerbak is er in een kleine en grote maat. Het materiaal is melamine en de voerbak is robuust, smaakneutraal en stevig. Te bedrukken met tekst en/of afbeelding. Veel soorten afbeeldingen van verschillende soorten hondjes. Personaliseer de voerbak voor je eigen hondje!

Een halsband voor de kleine en grote diertjes. Te bedrukken in de maten XS/S, S/M, M/L en L/XL en in de kleuren blauw, rood en zwart. De omtrek is verstelbaar en het materiaal is 100% stevig nylon, dus het is weerbestendig.

Super schattig dat je hond ook een eigen hondenkussen kan hebben. Ontwerp een hondenkussen met de naam van jouw eigen hond! Het hondenkussen is beschikbaar in twee verschillende maten en in de kleuren taupe, grijs en zwart. De hoes is van 100% nylon, dus water- en vuil afstotend en heeft een zachte toplaag die afritsbaar is, hij is dus geschikt voor de wasmachine.

Tip: Ook handig onze dierenpenningen met naam van de hond of kat en op de achterkant 1 of 2 telefoonnummers. Speciaal voor onze dierbenodigheden met naam hebben we het lettertype 'Puppy' beschikbaar.

De dierenpenningen zijn te bedrukken in zeven verschillende kleuren: roze, blauw, rood, groen, zwart, goud en zilver. Er zijn drie verschillende vormpjes te kiezen, een klein cirkeltje, groot cirkeltje en een groot botje. Het materiaal van de dierenpenningen is aluminium.

Ontwerp jouw item! Kies je dieren product, maat en kleur en start met het ontwerpen van een dierenaccessoire met naam voor jouw huisdier of geef het cadeau!

Jenny Hulsman
9-6-2023
"Een mooi product gekregen, heel makkelijk te bestellen en zeer snel thuis."
starstarstarstarstar
T. B.
8-6-2023
"Fijne en vlotte Klantenservice. Shirts blijven mooi en goed geprijsd."
starstarstarstarstar
Charissa wernert
7-6-2023
"Super service, snelle levering persoonlijk advies"
starstarstarstarstar