Koffiebeker met naam en print bedrukken

Drink jij graag een kop koffie onderweg? Of ken je iemand die een echte koffiedrinker is? Dan is een koffiebeker voor onderweg het perfecte cadeautje voor jezelf of voor de koffieleut. Kies uit één van de kleuren van de drinktuit en zet er een leuke print op die de koffiebeker zeker zal onderscheiden van anderen!

Dubbelwandige koffiebeker voor onderweg

Een thermo koffiebeker is super handig voor in de auto of voor onderweg! Doordat de beker dubbelwandig is, blijft de hete drank in de beker extra lang warm. Een lekker bakje warme koffie zorgt er natuurlijk voor dat je jouw dag lekker fris start. De koffiebeker is 16,5 cm hoog en heeft door zijn grootte een inhoud van 450ml. Daarnaast heeft de thermobeker een handige schroefdop, waardoor je de warme drank er gemakkelijk in kunt doen. Vervolgens draai je de dop er weer op, door het luchtgaatje in de dop voorkom je morsen tijdens het drinken. Dat betekent dat dit geen beker is die je met drinken erin in je tas kunt stoppen. De kans op lekgevaar is dan natuurlijk aanwezig!

Thermo koffiebeker met naam

Of je nou kiest voor een koffiebeker met een roze, lichtblauwe, zwarte of witte dop, ze zijn allemaal te bedrukken met een super leuke opdruk. Bij ons laat je de beker bedrukken met een hippe print, een eigen foto of met een naamlogo. Perfect voor als je zelf nog een koffiebeker nodig had, of wanneer je hem altijd kwijt bent. Doordat je een koffiebeker met naam hebt, zul je deze nooit meer verliezen! Daarnaast heb je zo'n unieke print nog nooit eerder gezien en weet iedereen direct dat de koffiebeker met print van jou is.

Thermo koffiebeker met (bedrijfs)logo

Zoek je nog een relatiegeschenk om de relatie tussen jou en jouw klanten warm te houden? Wat dacht je van deze koffiebeker te laten bedrukken met jouw eigen tekst en bedrijfslogo? Heb je een grote oplage nodig, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Betalen op factuur is bijvoorbeeld ook mogelijk. Stuur een mailtje naar bedrijven@simplycolors.nl en wij helpen je bij jouw bedrijfsbestelling.

Producteigenschappen

  • 16,5 cm hoog, diameter 9 cm
  • handige schroefdop, incl lucht gaatje om morsen te voorkomen
  • gemaakt van hard plastic, BPA vrij
  • inhoud 450 ml
  • kan niet in de vaatwasser