Cadeau met naam voor opa en oma

Als er iemand bekend staat om het verwennen van de kleinkinderen of kinderen, dan is dat wel opa of oma. Of dat nou gaat om een extra chocolaatje bij de thee, een dikke knuffel of een geweldig verjaardagscadeautje, ze willen altijd het beste voor anderen. Daarom verdienen opa en oma het ook om eens goed verwend worden! Je kan bij ons een lieve boodschap met een naam op een cadeau voor opa en oma laten bedrukken, waardoor het extra speciaal is! Hieronder vind je een aantal cadeautjes waar jouw opa en/of oma heel blij van gaan worden. Ga bijvoorbeeld voor een theeglas en theedoos met naam, als je oma een echte theeleut is. Of wat dacht je van een kookschort met een barbecue opdruk omdat jouw opa graag achter de barbecue staat? Je kan er zelfs voor kiezen om een puzzel of koekblik te laten bedrukken met een tekening of een foto. Super persoonlijk!

Cadeautje versturen

Kan je jouw opa en oma niet bezoeken of vind je het gemakkelijker om online een cadeau voor je grootouders te bestellen? Stuur het dan direct naar hun adres. Je kan een kaartje, bedrukt met een persoonlijke tekst, aan je bestelling toevoegen. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om het cadeau in te laten pakken! Op deze manier is het toch nog een echt speciaal cadeau en laat je zien dat je aan opa en oma hebt gedacht, maar hoef je er niet persoonlijk langs te gaan.

Wacht niet langer en ga hieronder direct aan de slslag met het ontwerp van een uniek cadeau. Zeker weten dat je een lach op het gezicht van jouw opa en/of oma gaat toveren!

Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar