Dopper waterfles bedrukken

Handige Dopper waterfles te bedrukken met eigen naam, foto of tekst. Met deze 450 ml waterfles van Dopper ben je ook nog eens heel duurzaam bezig. Dopper is al jaren 1 van de meest verkochte waterflessen. Maak een keus uit deze vrolijke kleuren en ontwerp je eigen Dopper met naam.

Dopper waterfles personaliseren

Laat bij ons je Dopper waterfles personaliseren! Leuk en handig voor onderweg, op school, in de sportschool of op kantoor! Verkrijgbaar in veel hippe en felle kleuren, waaronder roze, mint groen, blauw en geel. Nadat je bepaald hebt met welke kleur Dopper waterfles jij jezelf ziet rondlopen, is het tijd om je creativiteit los te laten op het ontwerp. Je bepaalt namelijk helemaal zelf welke print er op de waterfles bedrukt gaat worden. Maar dat is niet het enige, je kan ook nog zelf een leuke tekst bedenken of je eigen naam op de fles laten bedrukken. Zo maak je de Dopper persoonlijk en origineel.

Dopper waterfles met foto of logo

Jouw Dopper waterfles maak je nog persoonlijker met een foto. Een Dopper met foto is één van de leukste fotocadeaus die dus perfect is om aan een dierbare cadeau te geven. Zet jouw favoriete foto van het gezin erop of juist een foto van je liefste huisdier. Een Dopper waterfles met foto is in ieder geval altijd leuk om mee te nemen voor onderweg.

Ben je nog op zoek naar een cadeautje vanuit jouw bedrijf of zoek je een zakelijk geschenk? Zet dan jouw logo op een Dopper waterfles. Neem contact met ons op als je een grotere oplage wilt bestellen door te mailen naar bedrijven@simplycolors.nl. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden met jou.

Herbruikbare Dopper waterfles

De herbruikbare Dopper waterfles is geboren uit zorgen over de snelgroeiende plastic soep in onze oceanen en om het gebruik van waterflesjes die eenmalig worden gebruikt tegen te gaan. Dopper flessen zijn gemaakt van PP en de witte cup van ABS. Deze materialen zijn speciaal gekozen omdat ze 100% recyclebaar zijn. Het materiaal van de fles kan dus altijd opnieuw gebruikt worden voor een ander product, er wordt dus niks verspild! Ook is het plastic, waar de Dopper van gemaakt is, vrij van schadelijke stoffen en giftige weekmakers. Dat maakt de Dopper helemaal BPA vrij! Wanneer je gebruik maakt van een Dopper drinkfles, help jij mee aan het verminderen van de plasticvervuiling. Er belandt namelijk aanzienlijk minder plastic in de oceanen, waardoor de leefomgeving van de dieren verbeterd. Om deze boodschap op een leuke manier over te brengen, kan je bijvoorbeeld een schildpad, een dolfijn of walvis als printje op jouw Dopper laten bedrukken.

Design waterfles

De Dopper is niet alleen een duurzaam product, deze fles is ook nog eens Dutch Design. Dat houdt in dat het een strak en industrieel design heeft. Dankzij de lichte materialen en inhoud van 450ml, past bijvoorbeeld de Dopper Original makkelijk in je rugtas, sporttas en handtas, zo heb je altijd water on the go.

Naast de Dopper Original waterfles verkopen wij ook handige gadgets voor bij de waterfles, zoals de Dopper sport cap en de Dopper carrier. Met de Dopper sport cap maak je van jouw Dopper fles een sportieve bidon. De Dopper sport cap is ideaal om tijdens het sporten uit te drinken. Een handige tuit voor tijdens sportactiviteiten of onderweg.

De Dopper Carrier is de ideale accessoire voor bij je Dopper. Dankzij deze haak raak je de Dopper niet meer kwijt en is de fles altijd binnen handbereik. Het strakke design is niet alleen praktisch, maar ook mooi.

Gratis je Dopper bijvullen

Wist je dat je in heel Nederland op heel veel punten je Dopper gratis kunt bijvullen met kraanwater? Of je dit op de zogenaamde join the pipe waterpunten doet of bij een supermarkt, het kan op super veel plekken. Daarnaast kun je in de Dopper-app zien waar de plekken voor een refill zijn gevestigd. Download de Dopper-app en zie precies waar je naar binnen kunt voor een refill!

Productinformatie

  • Inhoud: 450 ml
  • BPA vrij
  • Milieuvriendelijk
  • Vaatwasmachinebestendig (max. 65 graden)
  • Herbruikbare waterfles