Woontextiel met naam bedrukken

Het personaliseren van woontextiel is een fantastische manier om je huis echt een persoonlijk tintje te geven. Door items zoals kussenslopen, placemats, plaids en handdoeken te voorzien van namen of foto's, kun je woonruimte uniek en sfeervol maken. Al deze woonproducten zijn ook leuk om cadeau te geven. Kies voor een tekst, een eigen naam of misschien wel een leuke foto, alles kan!

Woontextiel met naam

  • Persoonlijk bedrukt woontextiel
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Iedereen vindt het belangrijk om zich thuis te voelen in eigen huis. Woontextiel met eigen opdruk kan daar natuurlijk aan bijdragen.

Denk bijvoorbeeld aan een dekbedovertrek met eigen tekst en opdruk. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maat 1 persoons en junior. De kleuren aqua, roze, navy, rood of wit zullen leuk matchen met de kinderkamer. Bij dit dekbedovertrek hoort natuurlijk een bijpassende pyjama hemd met eigen tekst en/of afbeelding en een mooie pyjama broek.

Ontwerp een kussensloop met lieve tekst en/of afbeelding voor je partner. Ook leuk om cadeau te doen met een verjaardag, Valentijn, Moederdag of natuurlijk Vaderdag! De kussensloop is van 100% katoen en verkrijgbaar in de kleuren aqua, roze, navy, rood en wit.

Naast deze producten bedrukken wij ook handdoeken, badlakens en strandlakens. De handdoeken zijn beschikbaar in negen kleuren en zijn van 100% katoen. Ze hebben een afmeting van 50 x 100 cm, dus zijn handig te gebruiken voor bijvoorbeeld na het douchen.

De badlakens zijn ook beschikbaar in negen kleuren van 100% katoen en hebben een afmeting van 70 x 140 cm . Het zelfde geld voor de strandlakens, deze zijn alleen nog een maat groter, namelijk 100 x 150 cm. Een heerlijke grote handdoek om mee te nemen naar het strand.

Super leuk bij de handdoek, badlakens en strandlakens is dat je naast je naam ook een leuke afbeelding kunt laten bedrukken. bijvoorbeeld een schattige dolfijn, stoere voetbal, leuke ster of een lief hartje. Ook de hamamdoek handig en leuk om mee te nemen naar het strand, deze is te bedrukken in zeven mooie kleuren.

De handdoeken, badhanddoeken en strandhanddoeken zijn handig om mee te nemen op vakantie, maar ook te gebruiken voor naar de sportclub of gewoon voor thuis!

Tip: Wanneer je een handdoek, badlaken of strandlaken laat bedrukken, zul je altijd weten welke handdoek, badlaken of strandlaken van wie is. Super handig dus!