Handige vakantie producten met je naam

Tijd voor vakantie! Dat betekent dat de reistassen, trolleys en koffers worden gepakt. Super leuk om een grote reistas te hebben met je eigen naam erop. Of een mooie trolley in het aqua, roze, rood of navy met een tekst en/of afbeelding. Extra leuk: alles is met elkaar te combineren!

Op reis met de leukste vakantie artikelen met naam

In je bagage hoort zeker een persoonlijke toilettas voor de toiletspullen. Een autozonnescherm is handig voor in de auto.

Je eigen badslippers met naam

Lekker een dagje naar het strand?! Vergeet dan ook zeker niet onze vrolijke slippers met naam, die in heel veel verschillende patronen en kleuren te verkrijgen zijn. Bij het strand hoort natuurlijk ook een persoonlijk strandlaken of badlaken met je eigen naam en/of leuke afbeeldingen erop! Wanneer je weinig ruimte hebt kun je kiezen voor een mooie hamamdoek. Deze neemt weinig ruimte in en is licht van gewicht!

Persoonlijk kinderkoffertje voor de allerkleinsten

Voor de kleine is het leuk om een koffertje met naam te ontwerpen. Beschikbaar in veel kleuren en te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding.

Op vakantie met een eigen reistrolley

Andere handige producten voor in de vakantie zijn bijvoorbeeld een reistrolley of reistas om alle benodigde spulletjes in mee te nemen. Een handige toilettas voor alle toiletspulletjes en match deze bij je nieuwe koffer of tas. Voor naar het zwembad of strand bedrukken wij ook een badlaken met naam en een strandlaken met naam. Andere handige producten voor tegen de warme zon, is het petje met naam.

Voldoende hydrateren met een drinkfles met naam

Vergeet niet genoeg te drinken! Bedruk een Dopper met jouw eigen naam om overal mee naar toe te nemen! Iets wat je nooit kwijt mag raken.. een portemonnee. Eentje met naam zal ervoor zorgen dat iedereen weet van wie de portemonnee is!