Cadeaupakket vrouw of man?

Zoek jij een leuk cadeaupakket voor een vrouw of voor een man? Bekijk dan eens onze leuke cadeaupakketten! Verras je vader, moeder, opa, oma, zus, broer, collega of zakelijke relatie met een gepersonaliseerd cadeaupakket. Misschien is er een feestje te vieren of wil je iets geven als bedankje. Met een gepersonaliseerd geschenkpakket laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. We hebben verschillende cadeaupakketten. Of het nu gaat om een kraampakket, een drankpakket of een gezellig kookpakket. Wij hebben voor iedereen wel wat leuks.

Een typisch cadeaupakket voor een vrouw is het heerlijke pakketje met een handzeep pompje en een handdoek. De handdoek kun je personaliseren en de producten worden samengevoegd in een cadeaudoos die je persoonlijk kunt maken. Een ander cadeaupakket dat perfect past bij een vrouw is het pakketje met een blikje thee en een theeglas. Laat het theeglas door ons graveren met de naam van degene aan wie je het pakketje wilt geven en maak er een feestelijk geheel van in een gepersonaliseerde cadeaudoos.

Bierpakketten voor mannen

Zoek je cadeaupakketten voor mannen, ook dan ben je bij Simply colors aan het juiste adres. Zo kun je een pakket voor een echte sporter of iemand die wel houdt van een drankje personaliseren. Kies voor het bierpakket met of zonder glas en laat het glas en de doos personaliseren met de naam van de ontvanger. Ontdek ook onze andere gepersonaliseerde drankpakketten.

Gepersonaliseerd cadeaupakket

Een gepersonaliseerd cadeaupakket maakt het geven van het cadeau extra leuk. Laat je inspireren door onze prachtige collecties, die jij in een samengesteld pakket kunt personaliseren en bestellen. Van een schattig kraamcadeau met naam tot elegante huwelijksverrassingen, onze cadeaupakketten zijn met zorg samengesteld en bieden een persoonlijke touch die gegarandeerd in de smaak zal vallen. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een leuke print toe met onze uitgebreide personalisatiemogelijkheden.

Cadeaupakket zelf samenstellen

Kies een leuk pakket en maak deze zelf helemaal passend naar jou wensen. Bij het afrekenen is er ook nog de mogelijkheid om een persoonlijk wenskaartje toe te voegen. Ook op dit kaartje kan er eventueel nog een foto, eigen print of tekst worden toegevoegd. Wij kunnen dit cadeaupakket ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Bij al onze bestellingen zit nooit een factuur verpakt, deze gaat per mail.