Cadeaupakket vrouw of man?

Zoek jij een leuk cadeaupakket voor een vrouw of voor een man? Bekijk dan eens onze leuke cadeaupakketten! Verras je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of een collega of zakelijke relatie met een gepersonaliseerd cadeaupakket. Misschien is er een feestje te vieren of wil je iets geven als bedankje. Met een gepersonaliseerd geschenkpakket laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. We hebben verschillende cadeaupakketten. Of het nu gaat om een kraampakket, een drankpakket of een gezellig kookpakket. Wij hebben voor iedereen wel wat leuks. Er komen geregeld nieuwe cadeaupakketten bij dus hou ons goed in de gaten!

Cadeaupakket zelf samenstellen

Kies een leuk pakket en maak deze zelf helemaal passend naar jou wensen. Bij het afrekenen is er ook nog de mogelijkheid om een persoonlijk wenskaartje toe te voegen. Ook op dit kaartje kan er eventueel nog een foto, eigen print of tekst worden toegevoegd. Wij kunnen dit cadeaupakket ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Bij al onze bestellingen zit nooit een factuur verpakt, deze gaat per mail.

MB
26-1-2023
"Mooi knuffeldoekje met naam. Snel geleverd. Goede service. Aanrader."
starstarstarstarstar
Wilbert
26-1-2023
"Hele goede service. Zelfs gebeld of de kleurkeuze bewust was.. (had dochterlief zelf gedaan). Daarna nieuwe keuze kunnen maken. te gek."
starstarstarstarstar
Mevrouw Schuurman
26-1-2023
"veel keuze, snelle levering, prima kwaliteit"
starstarstarstarstar