Koeka producten geborduurd met eigen naam

Koeka met naam borduren

Wij borduren de mooie tijdloze en stijlvolle producten van het merk Koeka. Deze hippe producten zijn verkrijgbaar in de kenmerkende zachte Koeka kleuren en zijn een mooie aanvulling op het assortiment van de babyproducten.

Koeka producten borduren met naam

Sinds kort kan je een mooie selectie Koeka producten borduren met naam. Met deze toevoeging maak je dit product extra persoonlijk en uniek en is het een perfect kraamcadeau. Deze producten zien er niet alleen maar leuk uit, ze hebben ook een handige functie. De Koeka producten zijn namelijk gemaakt van lusvacht vochtopnemende badstof waardoor de artikelen gemakkelijk te wassen zijn, snel drogen en de kwaliteit heel goed blijft.

Koeka items met naam

Het assortiment van Koeka is heel uitgebreid. Wij hebben de vier top producten geselecteerd. Deze items kunnen worden geborduurd en besteld worden in onze shop.

Wij zijn benieuwd of je net als wij, ook zo verliefd bent geworden op de mooie fijne stoffen en zachte kleurtjes van deze Koeka producten. En blijf ons volgen want misschien komen er nog wel meer mooie nieuwe Koeka producten bij!

Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar