Petje bedrukken met naam

Een pet bedrukken met een naam, tekst of leuk printje is een geweldige manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan je outfit. Niet alleen is het een leuke accessoire, maar het kan ook handig zijn om je hoofd te beschermen tegen de zon of om je haar uit je gezicht te houden tijdens het sporten. Ook leuk om toe te voegen aan je feest outfit voor op een festival of een specifieke oranje pet voor de verschillende oranje evenementen. Leuk voor kinderen en volwassenen!

Petje met naam

Het bedrukken van een pet is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Voor kinderen is het een leuke manier om hun favoriete figuren of dieren af te beelden, terwijl volwassenen een pet kunnen personaliseren met hun naam of een inspirerende quote.
De pet is te bedrukken met naam en/of afbeelding. Met de grote keus uit kleuren en afbeeldingen kun je het geheel naar jouw smaak maken. Beschikare kleuren zijn blauw, roze, navy, rood, wit, oranje en zwart. Zo'n persoonlijk petje wil toch iedereen. Geef het cadeau aan je coach, omdat het zo'n topper is. Of geef het cadeau aan een jarige job.

Pet met naam voor het sporten

Voor het sporten is het handig om te gebruiken. Veel verschillende sport afbeeldingen kun je erop laten bedrukken, zoals een voetbal, een hockey logo of tennis logo. Of laat de cap bedrukken voor het hele team. Net als een bedrukt sportshirt of bedrukte sporttas voor het hele team. Allemaal bij elkaar te matchen en te bedrukken met tekst en/of afbeelding.

Pet met persoonlijke bedrukking

Een pet met een bedrukking is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarnaast kan een pet ook erg leuk zijn op een bedrijfsfeest of voor een vereniging om de club te promoten. Ook voor Koningsdag is een pet een leuk item. Neem een oranje pet met een leuke print in het wit of zwart, of ga voor een zwarte of witte pet met een oranje print. Een oranje pet kun je vervolgens ook gebruiken tijdens andere oranje evenementen als het WK en EK voetbal of de Formule 1 in Zandvoort.

Producteigenschappen

  • 100% 'heavy brushed' katoen
  • verstelbaar
  • hoofdomtrek kindermaat is ong. 53 cm (vanaf 5-12 jaar)
  • hoofdomtrek volwassenen is ong. 56 cm