Naamstickers

Of je nu een kind bent of een volwassene, stickers met naam zijn een geweldige manier om je eigen stijl te laten zien. Naamstickers zijn een leuke manier om je kleding, tassen, telefoonhoesjes, laptops en andere items te personaliseren.

Naamstickers voor kinderen

Naamlabels zijn super populair, omdat het leuk en handig is om op alle eigendommen van jouw kinderen stickers te plakken. Met deze stickers met naam kun je ervoor zorgen dat je spullen minder snel kwijtraakt. Deze naamstickers zijn namelijk perfect om een voor- of achternaam, geboortedatum, telefoonnummer etc. op te bedrukken. Onze naamlabels zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk met drie regels tekst (L), met twee regels tekst (M) en met één regel tekst (S).

Handige naamlabels voor je kind

De grootste naamsticker is te ontwerpen met drie regels tekst, zoals bijvoorbeeld een naam, een klasnummer, telefoonnummer en natuurlijk met een leuk printje. Zo weten anderen precies met wie ze contact moeten opnemen wanneer ze een item met jouw naamsticker erop vinden die jij onlangs bent kwijtgeraakt. Deze grote stickers kunnen perfect worden geplakt op een boekenkaft, op papier en op een schrift, maar ook op een hockeystick, tennisracket, oplader, spelcomputer of speelgoed.

De sticker met twee regels tekst is de middelgrote naamsticker waar twee regels tekst op gezet kunnen worden. Ook deze sticker is perfect voor een voor- en/of achternaam en telefoonnummer, maar ook voor een klasnummer, teamnaam of de namen van jou en je beste vriend. Deze is iets kleiner en past perfect op tuitbekers, drinkbekers, flesjes en melkpoedertorens voor naar het kinderdagverblijf of de crèche. Maar ook voor schoolproducten, sportproducten of je spullen voor op kamp zijn deze naamlabels ideaal.

Het kleinste formaat is de naamsticker waar je één regel tekst op kunt ontwerpen. Hierop kan je weer andere printjes kiezen met bijvoorbeeld je voor- en/of achternaam. Deze kleinere naamstickers kan je natuurlijk op alle bovengenoemde spulletjes plakken, maar ook op pennen, stiften, potloden, een schaar, een liniaal en bijvoorbeeld je oordopjes.

Ronde naamstickers

Ook ronde stickers zijn ontzettend leuk om jouw naam op te zetten. Deze zijn ook leuk om op uitnodigingen voor verjaardagen, bruiloften etc. te plakken. Eventueel ook mogelijk met een foto of eigen print. Ook deze ronde naamstickers zijn in voordelige sets te bestellen.

Naamstickers maken

Met zelfgemaakte naamstickers raak je jouw spulletjes nooit meer kwijt. De stickers worden verkocht in stickervellen van 20, 40 of 60 stuks, dus je kunt de stickers op heel veel verschillende producten plakken. De stickers blijven goed zitten en zijn zelfs geschikt voor de magnetron en diepvries. De stickers zijn ook vaatwasserbestendig, maar ze blijven langer hechten wanneer dit niet wordt gedaan. Ontwerp nu een stickervel met jouw eigen naam. Naamstickers maken is met onze designtool extra leuk!