Naamstickers kind

Naamstickers zijn super populair, omdat het leuk en handig is om overal stickers op te plakken. Met deze stickers met naam kun je ervoor zorgen dat je jouw spullen minder snel kwijtraakt. Deze naamstickers zijn namelijk perfect om een voor- of achternaam, geboortedatum, telefoonnummer etc. op te bedrukken. Onze naamsticker is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk met drie regels tekst (L), met twee regels tekst (M) en met één regel tekst (S).

Handige naamlabels voor je kind!

De naamsticker – 70x30 mm (L) is te ontwerpen met drie regels tekst, zoals bijvoorbeeld een naam, een klasnummer, telefoonnummer en natuurlijk met een leuk printje. Zo weten anderen precies met wie ze contact op moeten nemen wanneer ze een product met jouw naamsticker erop vinden. Deze grote stickers kunnen perfect worden geplakt op een boekenkaft, op papier en op een schrift, maar ook op een hockeystick, tennisracket, oplader, spelcomputer of speelgoed.

De sticker met twee regels tekst is de naamsticker – 50x20 mm (M). Ook deze sticker is perfect voor een voor- en/of achternaam en telefoonnummer, maar ook voor een klasnummer, teamnaam of de namen van jou en je beste vriend. Deze is iets kleiner en past perfect op tuitbekers, drinkbekers, flesjes en melkpoedertorens voor naar het kinderdagverblijf of de crèche. Maar ook voor schoolproducten, sportproducten of je spullen voor op kamp zijn deze stickers ideaal.

Het kleinste formaat is de naamsticker – 40x6 mm (S), die je kunt ontwerpen met één regel tekst. Hierop kan je weer andere printjes kiezen met bijvoorbeeld je voor- en/of achternaam. Deze kleinere naamstickers kan je natuurlijk op alle bovengenoemde spulletjes plakken, maar ook op pennen, stiften, potloden, een schaar, een liniaal en bijvoorbeeld je oordopjes.

Ontwerp je eigen stickervel

Met deze naamstickers raak je jouw spulletjes niet meer kwijt! De stickers worden verkocht in stickervellen van 20, 40 of 60 stuks, dus je kunt de stickers op heel veel verschillende producten plakken. De stickers blijven goed zitten en zijn zelfs geschikt voor de magnetron en diepvries. De stickers zijn ook vaatwasserbestendig, maar ze blijven langer hechten wanneer dit niet wordt gedaan. Ontwerp nu een stickervel met jouw eigen naamsticker!