Mepal vouwlepel Ellipse

Bestel de Mepal vouwlepel Ellipse bij jouw favoriete lunchpot!

Wij bedrukken een hoop producten van het merk Mepal, met naam. Mepal producten voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zo wordt de deksel van de Mepal lunchpot Ellipse bedrukt met naam. Deze Mepal lunchpot Ellipse is ideaal voor onderweg om je ontbijt, lunch of tussendoortje in mee te nemen. Om je eten warm of koud te houden tot de laatste hap, is de Mepal isoleer lunchpot Ellipse perfect. Deze lunchpot zorgt ervoor dat je eten ongeveer 6-8 uur warm blijft of 12 uur koud. Wat alleen nog mist bij deze handige lunchpotten met naam, is een lepel. De oplossing hiervoor is de Mepal vouwlepel Ellipse. Deze lepel past perfect in de bedrukte deksel van jouw Mepal lunchpot Ellipse of Mepal isoleer lunchpot Ellipse.

Mepal vouwlepel Ellipse

De Mepal vouwlepel Ellipse is met één simpele klik uitgevouwen. Je kunt de lepel vervoeren in je favoriete lunchpot of in het bijgeleverde doosje. Wanneer je weer thuis bent kun je de Mepal vouwlepel Ellipse en je lunchpot in de vaatwasser stoppen, zodat je de volgende dag weer kunt genieten van deze handige en mooie set. De lepel is namelijk beschikbaar in de kleuren nordic denim, nordic pink en nordic green, wat betekent dat deze perfect te matchen zijn met jouw lunchpot.

Producteigenschappen

  • Van het merk Mepal
  • Vaatwasser bestendig
  • Ideaal voor bij de (isoleer) lunchpot Ellipse
  • Te vervoeren in de deksel van de lunchpot of in het bijgeleverde doosje
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar