Kinderkommetje bedrukken

De allereerste hapjes moeten natuurlijk komen uit dit lieve kinderkommetje dat wij met naam van je kleintje bedrukken. Kies een leuk printje en ontwerp zelf een schattig kinderkommetje met naam.

Kinderkommetje met bedrukking

Ontdek dit kinderkommetje met bedrukking bij Simply colors. Gemaakt van duurzaam materiaal zijn deze kommetjes perfect voor de kleine maaltijden van je kind. Kies uit een scala aan vrolijke ontwerpen en voeg een persoonlijk tintje toe met de naam van je kleintje. Dankzij de hoogwaardige bedrukking blijven de kleuren helder, ook na vele wasbeurten. Onze kinderkommetjes zijn niet alleen praktisch, maar ook leuk en stimuleren zelfstandig eten.

Compleet set van kinderservies met naam

Naast de kinderkommetjes vnidt je in ons assortiment ook ander kinderservies. Van kinderbekertjes tot handige bordjes, elk stuk is ontworpen met de behoeften van kinderen in gedachten. Ons kinderservies is niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor drukke gezinnen. Kies jouw favoriete kleuren en personaliseer met de naam van je kind voor een extra speciale touch. Maak van elke maaltijd een feestje met persoonlijk kinderservies.

Producteigenschappen

  • Maat: Ø 12 cm, 5 cm hoog
  • BPA vrij kunststof
  • Mag in de vaatwasser
  • Bekijk ook het bijpassende bestekje, bordje en kinderbeker