Knuffelen met een Schotse hooglander knuffel met naam

Ontdek onze Schotse hooglander knuffel, een knuffel met karakter en een persoonlijke touch. Deze pluizige knuffelvriend brengt niet alleen warmte en troost, maar wordt ook uniek gemaakt met de toevoeging van de naam van je keuze. Het bedrukken van de buik van de Schotse hooglander koe maakt deze knuffel extra speciaal en geeft kinderen een vriend voor het leven.

Bedrukken van de buik voor een persoonlijke touch

Geef je Schotse hooglander knuffel een persoonlijke touch door de buik te bedrukken met de naam van jouw kindje of geef 'm cadeau aan het kindje van een iemand anders. Of het nu de naam van het kind is, een speciale bijnaam, of een geboortedatum, het bedrukken van de buik voegt een uniek element toe aan deze knuffel. Zo is de Schotse hooglander niet alleen een pluizige knuffel, maar ook een persoonlijk cadeau die troost kan bieden.

Eenvoudige warmte en troost

De eenvoudige warmte en troost van onze Schotse hooglander knuffel met naam maakt het een perfect cadeau voor kinderen in verschillende leeftijden. Of het nu dient als een slaapmaatje, een troostende vriend tijdens moeilijke momenten, of gewoon voor de gezelligheid, deze knuffel straalt eenvoudige charme uit. Met zijn naam bedrukt op de buik wordt deze knuffel een speciaal stukje comfort en vreugde in het leven van het kind en biedt het een vorm van warmte en troost wanneer jouw kindje verdrietig is.

Knuffels met naam: een eigen identiteit

Knuffels met naam brengen een gevoel van eigen identiteit en eigenaarschap. Kinderen ontwikkelen een speciale band met hun knuffels wanneer deze gepersonaliseerd zijn met hun naam. Het creëert een gevoel van verbondenheid en maakt de knuffel een waardevol onderdeel van de kindertijd. Een knuffel met naam is niet zomaar een knuffel; het is een knuffelvriend met een persoonlijke touch.

Producteigenschappen:

  • Merk: Mumbles
  • Materiaal: 100% polyester pluche
  • Afmetingen: 46 cm
  • Bedrukking op de buik
  • Getest volgens EN71
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Binnenkant van de knuffel kan worden verwijderd