Rendier knuffel met naam: Perfect kerstcadeau!

Kerst staat symbool voor gezelligheid, liefde en het geven van cadeaus. Maar wat geef je aan die speciale persoon in je leven die alles al lijkt te hebben? Maak kennis met de persoonlijke rendier knuffel – een knuffel die net zo uniek is als de persoon die hem ontvangt! Deze knuffel is leuk voor klein en groot!

Waarom een rendier knuffel?

Rendieren en Kerstmis gaan hand in hand. Denk aan het beroemde rendier Rudolph met zijn rode neus. Een rendierknuffel is dan ook een klassiek, maar toch tijdloos cadeau dat bij iedereen in de smaak valt. De persoonlijke rendier knuffel is niet alleen een hit bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Het geven van dit rendier is een leuke herinnering tijdens de feestdagen. De ontvanger van het cadeau zal de moeite die jij in het rendier als cadeau hebt gestoken zeker waarderen!

Rendierknuffel bedrukken met naam, eigen tekst of logo

Wat deze knuffel écht bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een naam of een leuke print op de buik van het rendier te laten bedrukken. Dit maakt elke knuffel uniek! Of het nu de naam is van je geliefde, je kind, of een speciale datum, wij kunnen jouw gewenste tekst op de knuffel zetten. Dus als je op zoek bent naar een origineel, hartverwarmend en persoonlijk kerstcadeau, kies dan voor de rendier knuffel met een naam of leuke print bedrukt op de buik.

Rendierknuffel voor klein en groot

Of je het rendier nu voor een pasgeboren baby koopt of voor een volwassene die jong van hart is, deze knuffel met naam is tijdloos. Hij is niet alleen zacht en knuffelbaar, maar ook een herinnering aan de feestelijke periode waarin het word gegeven. Vind je deze knuffel leuk, ontdek dan ook onze andere knuffels met naam.

Producteigenschappen

  • Merk: Mumbles
  • Materiaal: 100% polyester pluche
  • Formaat: 46 cm
  • Bedrukking op de buik
  • Getest volgens EN71
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Binnenkant van de knuffel kan worden verwijderd