Kinderspeelgoed met naam

Op zoek naar mooi en duurzaam speelgoed bedrukt met naam? Bekijk dan deze ruime collectie van houten speelgoed tot aan de liefste knuffels. Kinderspeelgoed met naam is ook nog eens leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Kinderspeelgoed met naam en opdruk

Speelgoed voor de kinderen bedrukt met eigen naam! Een leuk cadeautje voor verjaardagen en tijdens feestdagen, zoals Sinterklaas en Kerst!
Sinds kort hebben wij ook mooi houten speelgoed van het merk Little Dutch. Dit speelgoed blijft leuk om mee te spelen en is tevens een leuk accessoire voor in de baby- of kinderkamer.

Voor de wat oudere kids bedrukken wij ook een hockeybal met naamlogo, maar ook met je eigen clublogo! Ook een voetbal bedrukken wij met naam, verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, blauw en oranje.

Kinderen en knuffels horen bij elkaar, daarom borduren wij een groot assortiment aan knuffels. Super schattige konijnenknuffels in verschillende kleuren en soorten. Ook cubbies met naam zijn super leuke knuffels om cadeau te geven of te hebben voor je eigen kindje. Cubbies met naam zijn allemaal verschillende soorten dieren, zoals een giraffe, een olifantje en zelfs een muis!

Speelgoed met eigen naam is heel handig om te herkennen in de speelgoedmand! Zo weet je altijd van wie wat is. Zelfs de opbergzak en houten opbergdoos bedrukken wij met eigen tekst en/of afbeelding!

Ontwerp jouw item: Kies je product, maat en kleur en start met het ontwerpen van origineel kinder speelgoed.