Kinderbeker met naam bedrukken

Een kinderbeker met een naam erop is een heel bijzonder ding. Stel je voor, een vrolijke beker in mooie kleuren, met daarop jouw eigen naam! Het is niet zomaar een beker, maar eentje die helemaal van jou is en precies goed voor kleine kinderhandjes. Leuk ook als onderdeel van het kinderservies met naam. Zo wordt elke maaltijd een klein feestje!

Kinderbeker met bedrukking

Ontdek de vrolijke wereld van kinderbekers met unieke bedrukkingen bij Simply colors. Deze stevige bekers zijn speciaal ontworpen voor kleine handje en maken drinken voor kinderen extra leuk. Door het stevige materiaal kunnen de bekers wel tegen een stootje. Kies uit diverse ontwerpen en voeg de naam van je kind toe voor een persoonlijke touch. De bedrukking blijft lang mooi, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen. Onze kinderbekers zijn praktisch, duurzaam en perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

Het kinderservies van Simply colors

Bij Simply colors kun je terecht voor je volledige servies voor kinderen. Naast de kinderbeker vind je namelijk ook een handig bordje, schaaltje en bestek wat je allemaal dezelfde print kunt geven. Zo kun je een super leuk setje creëren voor je kleintje. Het kinderservies is eenvoudig te reinigen en en de personalisatie blijft er lang op zitten, ook na veelvuldig te wassen. Personaliseer met de naam van je kind voor een unieke set. Maak van de maaltijden een gezellig moment met het persoonlijke kinderservies van Simply colors.

Producteigenschappen

  • ∅ 7,5 en 8,5 cm hoog
  • Bestelbaar met vele ontwerpen
  • BPA-vrij kunststof
  • Mag in de vaatwasser, niet in de magnetron