Katoenen tas bedrukken

Zoek je een uniek, persoonlijk en duurzaam cadeau? Misschien is ons op maat gemaakte katoenen draagtasje precies wat je nodig hebt! Het leukste aan onze tassen is misschien wel de personalisatiemogelijkheid. Stel je voor dat je je eigen naam, een leuke foto, een grappige tekst of zelfs je favoriete quote op je katoenen tas laat bedrukken. Dat maakt het niet alleen uniek voor jou, maar het kan ook een leuk cadeautje zijn voor vrienden, familie of collega's.

Katoenen tasje met naam

  • Persoonlijk bedrukte katoenen tasjes
  • Vervangt op leuke wijze plastic tasjes, milieuvriendelijk!
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Maak het shoppen nóg leuker met een milieuvriendelijk katoenen tasje met je eigen opdruk en/of naam! Het tasje is ideaal voor tijdens het winkelen, naar school of gymles! Met je eigen opdruk/naam weet je altijd welk tasje van jou is. Het katoenen tasje kun je laten bedrukken met tekst en/of afbeelding. Leuk om te laten bedrukken is: "Tas van ..." of een leuk hartje met je naam erin. Ben je een echte shop fan? Super hip om dan een tasje te hebben met een shop quote erop! "I love shopping" of "Keep calm and shop on" zijn voorbeelden van leuke shop quotes. Andere voorbeelden van leuke teksten die je erop kunt laten bedrukken zijn: "Shopping is my workout", "I could give up shopping but I'm not a quiter" en "Just let me shop and no one gets hurt." Bekijk hier andere tassen met naam.

Ontwerp zelf een katoenen tasje

Natuurlijk kun je op een katoenen tasje ook alleen je eigen naam laten bedrukken. Ook leuk om een katoenen tasje als cadeautje te geven aan iemand. Als er iemand geslaagd is of er is iemand jarig. Ook een afbeelding met een getrouwd stel kun je bij ons laten bedrukken. Kortom, een super leuk cadeautje om aan iemand te geven! Het bedrukken van de tas gebeurt met uiterste zorg en aandacht voor detail. Of je nu kiest voor een naam, foto, tekst of quote, we zorgen ervoor dat de afdruk helder, duurzaam en mooi is. De tassen zijn ook voorzien van sterke draaghengsels, zodat ze gemakkelijk om je schouder of in je hand kunnen worden gedragen, afhankelijk van wat je het prettigst vindt.

Producteigenschappen

  • 1 maat: 38 cm breed x 42 cm hoog
  • met lange hengsels (35 cm)