Jute sinterklaaszak met naam

De spanning van het Sinterklaasfeest wordt nog groter wanneer kinderen hun cadeautjes vinden in een speciale sinterklaaszak met hun eigen naam erop! Deze persoonlijke touch maakt het uitpakmoment nog magischer en onvergetelijk.

Jute sintzak bedrukken

Het is heel eenvoudig om een sinterklaaszak met naam te bestellen. Kies een zak, geef de naam van het kind op en wij zorgen voor een prachtige, duidelijke bedrukking. De zakken zijn ruim en stevig, ideaal voor alle sinterklaascadeautjes. Maak pakjesavond nog specialer met een gepersonaliseerde jute sint zak voor de deur! De hartjes vol verwachting zijn nu extra verrast omdat ze hun eigen naam of de familie naam op de grote zak voor de deur te vinden. Met keuze uit verschillende opdrukken maak je de sint zak uniek.

Dus, of je nu de Sinterklaastraditie in ere wilt houden of een nieuwe draai eraan wilt geven, een sinterklaaszak met naam is een schitterend idee. Het is niet alleen een praktische oplossing voor cadeautjes, maar ook een prachtige herinnering die jarenlang gekoesterd zal worden.

Producteigenschappen

  • Materiaal: 100% jute
  • Afmeting: ca. 60 x 100 cm (b x h)
  • Te bedrukken met eigen tekst op de voorzijde