Happy Horse Richie knuffeldoekje geborduurd met naam

Happy Horse met naam borduren

Een persoonlijke Happy Horse knuffeldoekje met eigen naam! Leuk voor een kleintje om mee te spelen en mee te knuffelen. Kies jouw kleur en ontwerp deze met eigen lettertype en borduurkleur.

Happy Horse is een populair merk voor kinderknuffels en tutteldoekjes. De knuffeldoeken zijn er in het grijs, roze, licht blauw, licht roze, koninklijk blauw, zeegroen, ivoor en mocca. Laat op de buik van de Happy Horse Rabbit Richie knuffeldoek de naam borduren! Heerlijk zacht om mee te knuffelen en lekker vast te houden aan z'n lange oren en armen! Een heerlijk knuffelvriendje dus. Dit soort knuffeltjes zijn er om mee te spelen maar ook voor troost, om lekker met te slapen en dus onmisbaar voor heel veel kinderen. Dit zijn niet de enige producten die wij van Happy Horse bedrukken. Ook onze Happy Horse knuffel Richie is een erg populair item en te verkrijgen in dezelfde kleuren als de tutteldoek. Dit konijn is er in 38 cm en 58 cm en ook te borduren met verschillende lettertypen. Shop hier nog meer knuffels met naam.

Producteigenschappen

  • Wasbaar op 30 graden
  • Hoogte: 25 cm
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Eén regel tekst met naam op het buikje
  • Let op: het borduurstiksel is te zien aan de achterzijde
  • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!
MB
26-1-2023
"Mooi knuffeldoekje met naam. Snel geleverd. Goede service. Aanrader."
starstarstarstarstar
Wilbert
26-1-2023
"Hele goede service. Zelfs gebeld of de kleurkeuze bewust was.. (had dochterlief zelf gedaan). Daarna nieuwe keuze kunnen maken. te gek."
starstarstarstarstar
Mevrouw Schuurman
26-1-2023
"veel keuze, snelle levering, prima kwaliteit"
starstarstarstarstar