Happy Horse hond Daiki knuffeldoekje met naam

Dit lieve hondje maak je extra persoonlijk door de naam van je kindje erop te borduren. Ook enorm lief om als kraamcadeautje te geven.

Happy Horse hond knuffeldoekje borduren

Deze vrolijke hond Daiki is een super schattig knuffeldoekje voor baby'tjes. Hondjes worden altijd lief gevonden en zij vinden kleine kindjes om mee te knuffelen natuurlijk ook heel lief. Vooral Daiki deelt graag knuffels uit met zijn zachte lijfje en zijn vrolijke krulstaartje. Het allerleukste aan hond Daiki is dat hij geborduurd kan worden met een naam. Dit doen wij in zijn buikje. En omdat de naam met borduurgaren erop geborduurd wordt, is het kindvriendelijk. Om het hondje te borduren doorloop je een paar simpele stappen:

  1. Kies jouw favoriete lettertype uit;
  2. Bepaal de kleur van de borduurgaren;
  3. Vul de naam of een andere tekst naar keuze in het tekstvak in.

Hierna ben je al klaar en kan je het Happy Horse hondje gaan bestellen! Check ook de andere leuke Happy Horse knuffels met naam!

Happy Horse hond knuffeldoekje voor onderweg

Dit lieve hondje neem je het liefste overal mee naartoe voor jouw kleine baby. Vooral als het het lievelings knuffeldoekje is geworden. Dan kan jouw kindje vast niet meer zonder zijn beste vriendje. Neem hem mee in de kinderwagen tijdens een rondje wandelen of neem hem mee in het zitje in de auto. Tip: ben je bang om deze kwijt te raken? Schaf dan gelijk een reserve aan, zodat je kindje nooit verdrietig hoeft te zijn over een verloren knuffeltje.

Producteigenschappen

  • Hoogte: 27 cm
  • Geborduurd, daarom kindvriendelijk
  • Één regel tekst/naam op het buikje
  • Merk: Happy Horse
  • Wassen op 30 graden
  • Let op: borduurstiksel is zichtbaar aan achterzijde