Gezellige theelichthouder personaliseren

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk accent voor je huisdecoratie? Een keramische theelichthouder met een persoonlijke touch is de perfecte oplossing. Of je nu een speciale herinnering wilt koesteren, je eigen stijl wilt uitdrukken, of een doordacht cadeau zoekt, een theelichthouder van keramiek die je kunt bedrukken met een naam, foto, print of tekst is een prachtige keuze.

Theelichthouder in verschillende formaten

Wat extra sfeer in huis kan je altijd creëren met kaarsjes of waxinelichtjes, een theelichthouder van keramiek is dan ook een mooie toevoeging in jouw huis tijdens de wintermaanden. Kies voor een kleine, een grote of een glazen theelichthouder of maak een setje van theelichthouders. De kleine theelichthouder mag dan wel klein zijn, maar het zorgt wel voor heel veel sfeer in huis. Vooral als je een setje maakt met de grote keramieken theelichthouder en deze bij elkaar zet, wordt het extra gezellig. Zet op beide keramieken theelichthouders een leuke print, of deze nou matcht of niet, je maakt sowieso een leuk groepje en maakt je huis een stukje knusser. Doordat de theelichthouders wit zijn, passen ze in ieder interieur, net als de glazen waxinelichthouder. Laat jouw favoriete print op de houder bedrukken en je hebt een super leuk en persoonlijk cadeautje om te geven.

Theelichthouder bedrukken met print of tekst

Wat de theelichthouder nog leuker maakt, is dat je helemaal zelf kan bepalen hoe het product eruit komt te zien. Is jouw huis vrolijk, met veel kleur? Dan kan je er ook een kleurrijke print op laten bedrukken. Je hebt de keuze uit veel verschillende printjes! Je kiest een print die jij leuk vindt, zoals een bloem of een hart en daarna maak je de bedrukking compleet door er een tekst bij in te vullen. Vervolgens bepaal jij ook nog zelf de bedrukkingskleuren. Als je het geheel wat rustiger wilt houden, kan je er voor kiezen om alleen een tekst op de theelichthouder te laten bedrukken. Door de tekst in een kleur, zoals zwart te laten bedrukken, creëer je een strakke uitstraling.

Uniek cadeau: theelichthouder of waxinelichthouder

Niet alleen in je eigen huis kan een waxinelichthouder voor gezelligheid zorgen. Ook in het huis van vrienden, je moeder of beste vriendin zal het erg leuk staan. Of je nu een romantische boodschap wilt delen, een herinnering wilt koesteren, of gewoon een grappige quote wilt toevoegen, onze theelichthouders zijn veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. Door de persoonlijke tekst die erop bedrukt kan worden, maak je een uniek cadeau. Ontdek de mogelijkheden van onze bedrukte waxinelichthouders en voeg een persoonlijke noot toe aan verschillende gelegenheden. Bekijk hier nog meer leuke en handige gepersonaliseerde woonaccessoires.

Producteigenschappen

  • Materiaal: keramiek of mat glas
  • Verschillende formaten beschikbaar
  • Past een kaars of waxinelichtje met een diameter van ongeveer 45 mm in
  • Exclusief waxinelichtje