Theeglas met naam

Een eigen theeglas met naam hoe leuk en handig is dit! Bekijk hier de mogelijkheden om een theeglas met naam te bedrukken. Het is een perfect cadeautje om iemand te bedanken!

Theeglas bedrukken

Op zoek naar een mooi theeglas om te bedrukken? Bekijk dan dit mooie stevige theeglas wat wij bedrukken met een mooie full color print. Kies een mooie foto of misschien wil je liever alleen tekst? Alles is mogelijk en dankzij de handige ontwerptool maak je snel een uniek en eigen theeglas met naam. Onze theeglazen zijn ook leuk om cadeau te geven aan een collega of om iemand ergens voor te bedanken. Wil je lieveren een glas laten graveren? Bekijk dan hier nog meer leuke glazen met naam.

Theeglas cadeau voor Moederdag?

Voor de liefste mama's en oma's hebben wij de leukste Moederdag producten op een rij gezet. Deze zijn allemaal te vinden onder de pagina van Moederdag. Op deze pagina zijn alle nieuwe Moederdag logo's op een rijtje te zien op deze fantastische thee glazen die wij persoonlijk voor je bedrukken. Kies één van de voorbeelden, en maak deze nog persoonlijker door zelf je kleuren te kiezen en de namen! Een cadeautje is leuk om te geven maar als het ook nog eens persoonlijk is, helemaal geweldig!

Naast deze thee glazen hebben wij nog veel meer leuke dingen in ons assortiment zoals een snoepblik, deze kan je leuk combineren met de theedoos . De snoepblikken kan je ook door ons al laten vullen met lekkere chcolaatjes of snoephartjes, maar ook zijn deze zonder vulling te bestellen zodat je deze zelf kunt vullen met de lievelings snoepjes van mama of oma.

Producteigenschappen

  • uniek en persoonlijk moederdagcadeau
  • Glas
  • 31 cl, mat
  • te bedrukken met tekst, afbeelding of afbeelding+tekst
  • Bij voorkeur met de hand afwassen
MB
26-1-2023
"Mooi knuffeldoekje met naam. Snel geleverd. Goede service. Aanrader."
starstarstarstarstar
Wilbert
26-1-2023
"Hele goede service. Zelfs gebeld of de kleurkeuze bewust was.. (had dochterlief zelf gedaan). Daarna nieuwe keuze kunnen maken. te gek."
starstarstarstarstar
Mevrouw Schuurman
26-1-2023
"veel keuze, snelle levering, prima kwaliteit"
starstarstarstarstar