Kelnersmes met naam graveren

Op zoek naar een origineel cadeautje voor een wijnliefhebber? Dit mooi kelnersmes met een bamboe handgreep heeft 4 functies. Een kurkentrekker, 2 flesopeners en een loodsnijder. Een ideaal cadeau voor echte wijnliefhebbers, zeker als je ook nog de naam van hem of haar in de handgreep laat graveren. Een persoonlijker cadeau kun je niet geven!

Gepersonaliseerd kelnersmes als cadeau

Iedereen maak je wel blij met een persoonlijk cadeau, zo ook de wijnliefhebbers onder ons. Dit kelnersmes is daarom ideaal en kan ook nog eens heel goed gepersonaliseerd worden. Kies uit één van de lettertypes in de designtool en zet er een zelf gekozen tekst neer. Dat kan natuurlijk gewoon een naam zijn, maar ook leuk om een quote neer te zetten voor je moeder. "I love you mom" past er precies op, leuk om te geven als Moederdag cadeau. Voor Vaderdag kan het kelnersmes natuurlijk ook heel goed.

Bijpassend kun je een borrelplank of kookschort bij ons personaliseren en er een mooie cadeaudoos bij bestellen. Zo heb je direct een leuk samengesteld pakket. Ontdek ook onze andere cadeaupakketten.

Kelnersmes met naam

Dit kelnersmes kunnen wij met allerlei verschillende teksten graveren, maar een kelnersmes met naam is natuurlijk het meest uniek. Zo heb je een persoonlijk cadeau voor een bier-, frisdrank-, en/of wijnliefhebber. Geef het kelnersmes bijvoorbeeld cadeau aan je opa voor zijn verjaardag of als verjaardagscadeau aan een vriend of vriendin. Je kunt genoeg letters invullen om naast de naam, ook nog iets extra's te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan "opa Henk". Je kunt ontzettend creatief zijn met jouw tekst, bekijk het zelf in de designtool.

Functies van een kelnersmes

Een kelnersmes is over het algemeen het meest geschikt voor het openen van wijnflessen, het wordt daarom ook wel eens een sommeliermes genoemd, omdat ze vaak worden gebruikt door sommeliers. Het kelnersmes bevat een mesje om het lood om de kurk weg te snijden. Dit wordt ook wel de loodsnijder genoemd. Daarnaast zit er een kurkentrekker op die je kunt uitklappen en met het hefboom effect van de 1 traps flesopener trek je zo de kurk uit de fles. Soms zit er ook nog een bieropener aan vast om bierflesjes zonder schroefdop te openen. Ook frisdrankflesjes met een kroondop kunnen met de flesopener geopend worden. Het kelnersmes van Simply colors bevat 2 flesopeners, waarvan één een 1 traps flesopener is en de ander een bieropener zoals we die kennen.

Ben je op zoek naar alleen een bierflesopener, bekijk dan eens onze bieropener met bedrukking.

Producteigenschappen

  • Materiaal: metaal en bamboe
  • Afmeting: 13,6 x 3 x 1,5 cm
  • Gewicht: 78 gram
  • Gegraveerd met naam