Dopper waterfles van glas met naam bedrukken

Het assortiment van Dopper is eindeloos. Van gewone waterflessen, stalen waterflessen en thermosflessen tot Doppers van glas. De glazen Dopper vind je daarom ook bij ons in het assortiment om te laten bedrukken met een leuke tekst, iemand zijn naam, een foto of leuke print. Daarmee niet alleen praktisch, maar ook leuk om mee te nemen voor onderweg. En mooi meegenomen dat de glazen waterfles van Dopper winnaar is van de 'Green Product Award' van 2021.

Glazen Dopper voor verschillende doeleinden

Iedereen heeft andere wensen bij een Dopper. De één hoeft alleen maar een flesje mee te hebben om water in te doen, terwijl de ander ook graag een Dopper heeft die er mooi uit ziet. Eén ding is zeker, met de Dopper heb je altijd een lekker fris drankje bij je voor onderweg. De glazen Dopper is ook een leuk item om bij je te hebben door zijn looks. Doordat die van glas is, kijk je er zo doorheen, ook als er water in zit.

Dopper van glas met bedrukking

Ook de glazen Dopper kunnen we bij Simply colors bedrukken met een logo, naam, print, tekst of foto. De opdruk komt op de witte hals van de fles, waardoor deze goed leesbaar is. Een originele en persoonlijke waterfles gegarandeerd! Kies bijvoorbeeld een vrolijke print met veel kleuren of ga voor een strak lettertype en zet je naam erop. Heb je onlangs een leuke foto gemaakt die je graag op een leuke manier aan iemand wilt geven? Dan is het misschien leuk om jouw glazen Dopper te personaliseren met deze foto. Er is van alles mogelijk. Liever een ander cadeau met foto geven aan iemand? Of juist een ander soort Dopper? Neem eens een kijkje bij de Dopper waterflessen.

Dopper waterfles van glas met bedrijfslogo

Nog op zoek naar een gepersonaliseerde incentive voor de werknemers van je bedrijf? Dan geeft de glazen Dopper nét die extra luxe die je jouw personeel misschien wel wilt bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via bedrijven@simplycolors.nl.

Producteigenschappen

  • Inhoud: 400 ml
  • Bestaat uit 3 onderdelen gemakkelijk schoon te maken
  • Vaatwasmachine bestendig
  • BPA vrij
  • Voor warm en koud water