Kraamcadeaus met naam

Op deze pagina zie je alle mogelijkheden die wij bieden voor het ontwerpen van originele kraamcadeaus met naam. Hoe leuk is het om een cadeautje te geven waar de naam en misschien ook de geboortedatum van het kindje op staat? We hebben verschillende leuke cadeau pakketten samengesteld. Je hebt de keuze uit pakketten waar Happy Horse producten met naam in zitten. Het pakket 'some bunny loves you' valt vast en zeker in de smaak bij de ontvanger! Ook kan je kiezen uit een pakket met een lekker zacht badjasje, geborduurd met de naam van het kindje. Dit kraampakket heeft de naam 'relax and refresh'.

Bij ons ben je zeker weten aan het juiste adres voor leuke kraamcadeaus met naam. Van knuffelbeer tot aan bakfietsje, je vindt altijd wel iets in ons assortiment wat precies past bij jouw wensen.

Origineel kraamcadeau met naam

De eerste ontmoeting met de baby is altijd heel speciaal. Maak dit moment nu nog leuker met een persoonlijk en origineel kraamcadeau met naam. Ben je op zoek naar een ander leuk cadeautje welke ook helemaal naar wens te personaliseren is? Bekijk dan eens één van deze pagina's; zwanger & geboorte of baby accessoires. Ook hier vind je een uitgebreid assortiment.

Daarbij is het niet alleen leuk om iets voor de baby mee te nemen, maar eventueel ook voor het broertje of zusje. Als je iets persoonlijks geeft,
maak je het cadeautje nog specialer. Gegarandeerd dat je een lach op de gezichten ziet verschijnen.

Kraamcadeau voor bedrijf nodig?

Zoek je een kraamcadeau voor een kersverse papa of mama uit jouw bedrijf? Dan kan je contact opnemen met bedrijven@simplycolors.nl. Zij kunnen je verder helpen met het maken van een kraamcadeau met eigen bedrijfslogo.

  • Kraamcadeaus van €25 - €95
  • Vul de naam van het kindje in, de geboortedatum en jouw kraamcadeau staat klaar!
  • Altijd een origineel kraamcadeau
  • Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
  • 100% persoonlijk
Sandhya Harpal
21-3-2023
"Ze helpen mee met nadenken en doen er alles aan om er iets fantastisch te maken samen met de klant! Vlotte afhandeling en zijn zeer goed bereikbaar. Het baseball jasje voor m’n zoontje is perfect!"
starstarstarstarstar
Tanja van der Ark
21-3-2023
"Het is een leuk koffertje en het werd snel geleverd"
starstarstarstarstar
Nikky Maas-Diender
21-3-2023
"Snel geleverd en mooi geborduurd"
starstarstarstarstar