Gegraveerde armband rondje met naam

Een gegraveerde armband is leuk om cadeau te geven. De armband past om de pols van een kind en kun je laten graveren met naam van je kind of kies een leuk figuurtje, zoals een bloemetje. Ga jij voor een gouden of een zilveren armband?

Armband graveren met naam

Deze mooie armband met ronde hanger is een prachtige aanvulling voor je dagelijkse outfits. Personaliseer de armband zodat het helemaal aansluit bij je eigen stijl. Kies bijvoorbeeld een initiaal, een datum of een van de verschillende mooie prints! Dankzij de vele mogelijkheden is de armband om te toveren tot een uniek sieraad! Dit maakt het ook een fantastisch cadeau om te geven, voor elk soort gelegenheid. Het verfijnde, zilverkleurige armbandje kun je laten graveren met bijvoorbeeld een prachtige bloem of een lief hartje met naam. Neem vooral een kijkje in de design tool voor alle beschikbare designs!

Elk sieraad wordt met de hand gemaakt, zo kan je zeker zijn van de kwaliteit en precisie van het ontwerp. Dit persoonlijke tintje maakt jouw gegraveerde sieraad nog specialer! De armband met ronde hanger is beschikbaar in de kleuren zilver en goud. Mocht je niet helemaal zeker zijn van de vorm van deze hanger, neem dan vooral ook een kijkje bij de rest van de gegraveerde sieraden en sleutelhangers in de shop!

Producteigenschappen

  • Materiaal: stainless steel
  • Lengte armband: 16,5 cm, verlengbaar met 3,5 cm
  • Munt heeft een diameter van 15 mm
  • In zilver en goud beschikbaar