Auto zonneschermen bedrukken

Zonneschermen voor de auto zijn een geweldig item om comfort en bescherming te bieden aan onze kleintjes. Deze speciale zonneschermen zijn niet alleen bedrukt met aantrekkelijke en leuke prints die kinderen zullen waarderen, maar ze kunnen ook bedrukt worden met de naam van je kind of zelfs met een foto van je kind of favoriete huisdier. Dit maakt elk ritje in de auto nog specialer en persoonlijker.

Auto zonnescherm met naam

Deze autozonneschermen zijn behalve leuk ook heel praktisch. Ze zijn ontworpen om de felle zonnestralen buiten te houden, zodat je kind kan genieten van een comfortabele en beschutte rit. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen op bijna alle soorten autoraampjes. Dus waarom zou je kiezen voor een standaard zonnescherm, als je ook voor een gepersonaliseerd zonnescherm kan kiezen? Met gepersonaliseerde autozonneschermen voor kinderen geef je niet alleen een nuttig cadeautje, maar ook iets dat echt uniek en persoonlijk is. Of je nu kiest voor een schattige cartoonprint, de naam van je kind, of een eigen foto, de keuze is helemaal aan jou. Met gepersonaliseerde autozonneschermen voor kinderen maak je elke autorit leuker en persoonlijker.

Dit handige zonnescherm is voor op de zijraam van je auto. Houdt de zon en hitte tegen voor de kindjes op de achterbank. Perfect voor bijvoorbeeld de zomervakantie. Het zonnescherm is 45 x 38.5 cm groot en wordt tegen het raam geplakt met 2 zuignapjes. Hierdoor is het scherm er ook weer gemakkelijk af te halen.

Personaliseer auto zonneschermen

Ook handig! Het zonnescherm is opvouwbaar. In de winter kan je dus het auto zonnescherm gemakkelijk opbergen en bij de eerste zonnestralen haal je hem zo tevoorschijn. Uiteraard is dit auto zonnescherm EN-71 gecertificeerd.

Tip: Je kan voor elk zijraam een apart ontwerp maken! Bijvoorbeeld een stoere brandweerwagen aan de ene kant en een Hello Kitty met roze tekst aan de andere kant.

Producteigenschappen

  • zonnescherm voor een zijraam van de auto (per 1 stuk)
  • 45 x 38.5 cm / met 2 zuignapjes (EN-71 gecertificeerd)
  • 100% polyester