SOS armband graveren

SOS armband

Een SOS armband gegraveerd met naam, achternaam en telefoonnummer zijn handig voor dagjes weg, een vakantie of tijdens het shoppen. Jouw gegevens worden gegraveerd op het armbandje, waardoor de opdruk niet snel zal vervagen. De SOS armband is sterk en watervast, dus zal niet gemakkelijk kapot gaan. Bij dagelijks gebruik of veel contact met water kan het bandje slijten.
SOS armband met naam gegraveerd

De SOS armband kan aan twee kanten worden gegraveerd met bijvoorbeeld een voornaam en achternaam en aan de achterkant een telefoonnummer. Ook voor het tonen van medische gegevens, zoals de bloedgroep of allergie, kan deze siliconen armband worden gebruikt. Natuurlijk kan dit armbandje ook op een andere manier worden gebruikt, bijvoorbeeld alleen met naam of als beste vriend(in) armbandje.

Maat kiezen

Dit SOS armbandje is verkrijgbaar in 4 maten, namelijk 14, 16, 18 en 20 cm.

  • 14 cm is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar
  • 16 cm is geschikt voor kinderen van 5-8 jaar
  • 18 cm is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar
  • 20 cm is geschikt voor tieners en volwassenen

LET OP! Dit is een indicatie, dus je kunt het beste de omtrek van de pols opmeten met een touwtje of meetlint. Bij kinderen t/m 2 jaar tel je ongeveer 1,5 cm erbij op, bij kinderen van 3 t/m 4 ongeveer 2 cm en bij kinderen vanaf 5 jaar ruim 2 cm.

ML Kok van Duijn
4-10-2022
"Tutteltje van happy horse het koetje is heel erg leuk! Mooi geborduurd! Je ziet wel het stiksel ook aan de achterkant. De pieten mutsen met naam zijn ook erg leuk geworden mooi bedrukt! Ben tevreden!"
starstarstarstarstar
MN
4-10-2022
"Mooie kado. Onze vrienden zijn er erg blij mee."
starstarstarstarstar
Ton Smolenaers
4-10-2022
"Prima prijs/kwaliteit verhouding"
starstarstarstarstar