SOS armband graveren

Ontdek ons assortiment aan rubberen SOS armbandjes voor kinderen - een vrolijk en veilig accessoire voor jouw kleintje. Met ruimte voor het graveren van een naam en een 06-nummer, is deze armband het perfecte hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je kind altijd je telefoonnummer bij zich heeft. Het beste van onze rubberen SOS armbandjes is dat ze beschikbaar zijn in een reeks levendige kleuren en verschillende maten.

SOS armband kopen

Een SOS armband gegraveerd met naam, achternaam en telefoonnummer zijn handig voor dagjes weg, een vakantie of tijdens het shoppen. Jouw gegevens worden gegraveerd op het armbandje, waardoor de opdruk niet snel zal vervagen. De SOS armband is sterk en watervast, dus zal niet gemakkelijk kapot gaan. Bij dagelijks gebruik of veel contact met water kan het bandje slijten.

De SOS armband kan aan twee kanten worden gegraveerd met bijvoorbeeld een voornaam en achternaam en aan de achterkant een telefoonnummer. Ook voor het tonen van medische gegevens, zoals de bloedgroep of allergie, kan deze siliconen armband worden gebruikt. Natuurlijk kan dit armbandje ook op een andere manier worden gebruikt, bijvoorbeeld alleen met naam of als beste vriend(in) armbandje. Bekijk hier meer kinderaccessoires met naam.

Maat kiezen

Dit SOS armbandje is verkrijgbaar in 4 maten, namelijk 14, 16, 18 en 20 cm.

  • 14 cm is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar
  • 16 cm is geschikt voor kinderen van 5-8 jaar
  • 18 cm is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar
  • 20 cm is geschikt voor tieners en volwassenen

LET OP! Dit is een indicatie, dus je kunt het beste de omtrek van de pols opmeten met een touwtje of meetlint. Bij kinderen t/m 2 jaar tel je ongeveer 1,5 cm erbij op, bij kinderen van 3 t/m 4 ongeveer 2 cm en bij kinderen vanaf 5 jaar ruim 2 cm.