Veiligheidshesje met naam

Een veiligheidsvestje voor kinderen met naam bedrukt is een geweldig idee voor zowel veiligheid als personalisatie. Dit vestje, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en is perfect voor elk kind. Het is gemaakt van hoogwaardig, reflecterend materiaal dat zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs in het donker of bij slecht weer.

Fluoriserend veiligheidshesje

Wat dit vestje uniek maakt, is de mogelijkheid om de naam van je kind erop te laten drukken. Dit betekent dat elk vestje speciaal voor een kind wordt gemaakt! Of ze nu op schoolreisje gaan, naar een sportevenement of gewoon buiten spelen, met dit vestje kunnen ze makkelijk herkend worden. De naam wordt meestal aan de achterkant van het vestje bedrukt, zodat het duidelijk zichtbaar is. Het dragen van dit veiligheidsvestje met naam bedrukt kan kinderen helpen begrijpen dat veiligheid belangrijk is. Het leert hen dat ze voorzichtig moeten zijn in het verkeer en dat ze zichtbaar moeten blijven, vooral als het donker is.

Bekijk hier nog meer gepersonaliseerde kinderkleding.

Zorgt dat je extra goed zichtbaar bent op de fiets! Het veiligheidshesje is beschikbaar in één maat. De afmetingen van het hesje zijn 44cm x 49cm en hij sluit met een rits.

Het veiligheidshesje is beschikbaar in één maat. De afmetingen van het hesje zijn 44cm x 49cm en hij sluit met een rits.

Producteigenschappen

  • Fluor veiligheidshesje in 4 kleuren
  • Met ritssluiting
  • 100% polyester
  • Met reflecterende strepen op voor- en achterkant
  • Verkrijgbaar in 1 maat (44cm x 49cm)
  • Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar