Bidon met naam bedrukken

De ideale sportfles is een waterfles met sportdop of met drinktuit, oftewel de bidon. Je drinkt kleine slokjes waardoor je geen last krijgt van je buik tijdens het sporten. Bij Simply colors kun je jouw bidon met naam laten bedrukken, waardoor je jouw sportfles nooit meer kwijtraakt! Ontdek de mogelijkheden.

Persoonlijke bidon met naam praktisch

Op zoek naar een praktische waterfles om te gebruiken tijdens het sporten? Het bedrukken van een bidon met naam is ideaal, want zo weet jij altijd welke bidon van jou is. Ga voor een gekleurde bidon of een bidon van aluminium en match jouw bidon bij bijvoorbeeld je sportkleding of de kleuren van je sportclub. Kies het gewenste lettertype in de gewenste kleur en jouw persoonlijke bidon is niet meer te missen!

Bidon met naam voor verschillende gelegenheden

Een bidon is niet alleen handig voor gebruik tijdens het sporten, maar kan ook goed mee naar school of op vakantie. Dankzij de schroefdop kan je de bidon onderweg gewoon vullen met je favoriete drankje. Naast je favoriete drinken, kan je de aluminium bidon bedrukken met ja favoriete print, terwijl de gekleurde bidons alleen met een naam bedrukt kunnen worden. Ideaal als je iemand wilt verrassen of gewoon een leuke persoonlijke waterfles voor jezelf wilt maken.

Bidon bedrukken voor het hele sportteam

Laat een bidon bedrukken voor het hele sportteam, waarbij je de kleur van de bidon afstemt met het kleuren van het clublogo of de kenmerkende kleur voor je team. Wil je een grote oplage laten bedrukken, dan kun je ons vragen een offerte op te maken en je wensen daarin te verwerken. Stuur je aanvraag naar bedrijven@simplycolors.nl en wij helpen jou vervolgens graag met een voorstel.

Producteigenschappen

  • Gemaakt van zachte polyethyleen
  • Vrij van BPA / voedsel goedgekeurd
  • Inhoud 500 ml
  • Afsluitbare draaidop met trektuit
  • Goede grip op sluiten door 3-kantige dop
  • Bestelbaar in verschillende kleuren en met naamsticker
  • Naamsticker is niet vaatwasserbestendig