Jute tas met naam

Een jute tas is een duurzaam en stijlvol alternatief voor plastic zakken. Verder is deze bedrukte jute tas een geweldig cadeau voor vrienden, familie of collega's. Door het toevoegen van een persoonlijke touch, kan de tas worden afgestemd op de interesses of smaak van de ontvanger. Bijvoorbeeld, een foto van de kleinkinderen een favoriet huisdier, een quote, of een printje dat past bij de stijl van de ontvanger.

Jute tas met naam of foto

Deze jute tas is ideaal om te gebruiken als shopper. Deze tas is ruim en heeft lange hengsels waardoor deze gemakkelijk over de schouder te dragen is. Daarnaast kan je deze jute tas voorzien van een bedrukking, zoals een naam, tekst, foto of leuke print. Dit maakt de tas niet alleen functioneel, maar ook persoonlijk en uniek. Bovendien is de jute tas een milieuvriendelijke keuze. Door het verminderen van het gebruik van plastic zakken, wordt bijgedragen aan de bescherming van het milieu en het verminderen van plastic afval. Jute is biologisch afbreekbaar, waardoor de tas aan het einde van zijn levensduur kan worden gecomposteerd en teruggegeven aan de natuur.

Verschillende maten jute tas

De jute tas is verkrijgbaar in 3 verschillende maten dus voor verschillende doeleinden inzetbaar. Het kleine jute tasje is handig voor mee naar school, op vakantie of als snoeptasje tijdens Sint-Maarten. Ook leuk om te gebruiken voor Pasen, om al je paaseitjes in te verzamelen! De grote of middel jute tas is ideaal voor de boodschappen of als strandtas, lekker stevig en in drie perfecte formaten!

Duurzame tas personaliseren

Een jute tas is niet alleen functioneel en stijlvol, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Door het toevoegen van een bedrukking wordt de tas persoonlijk en uniek, en kan het een geweldig cadeau zijn of als promotiemateriaal voor een bedrijf. Door te kiezen voor een jute tas wordt bijgedragen aan een betere toekomst voor de planeet.

Producteigenschappen

  • Katoenen draaghengsels
  • Aan de binnenzijde gelamineerd
  • Klein: 26x14x22 cm
  • Middel: 40x30x15 cm
  • Groot: 45x40x17 cm